Christusbewustzijn “Activatie van onvoorwaardelijke Liefde, oplossen seksuele remmingen”

☆☆☆☆☆
★★★★★christusbewustzijn.jpgIn deze audio opname van een helende activatie in de Kristallijnen tuin van het Elohim Centre, opent het Christusbewustzijn zich in jou. De helende energie, samen met de woorden van Joke, brengen je in een verruimdere staat van bewustzijn. In de channeling ontvang je uitleg over hoe je in het (Christus)hart van onvoorwaardelijke Liefde kunt blijven, ook als er lastige dingen spelen op je werk of thuis.

In deze healing vallen ook remmingen, please gedrag en maskers binnen je seksualiteit weg. Je kunt na afloop van de channeling makkelijker je seksualiteit in bezit nemen, ook als je geen relatie of (seksuele) partner hebt op het moment, en hebt minder input van buiten nodig om je sexy te voelen. Je kunt oude overtuigingen op seksualiteit, vanuit bijvoorbeeld de kerk of verleden levens, loslaten.

Effecten na afloop:

  • Onvoorwaardelijke liefde en Goddelijke eigenschappen ontvouwen zich
  • Seksuele remmingen, pleasen en maskers lossen op
  • Gedachten worden stiller
  • Omgevingsruis en verhalen van anderen brengen je minder uit balans

Channeling, healing gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 70 minuten

Tips:

 

Bij elke satsang of channeling is, onder de woorden, een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur.

Disclaimer
Voor het luisteren van de opnames is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Wil jij je feedback delen?
Dit kan anderen bekrachtigen in de eigen ervaring als we het mogen plaatsen. Wil je je ervaring mailen met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org dan alvast geweldig bedankt namens het Elohim team

Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop, event of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Wil je live een channeling van Joke mee maken? Doe dan mee aan de online groepshealingen of volg een workshop.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Christusbewustzijn “Activatie van onvoorwaardelijke Liefde, oplossen seksuele remmingen”
prijs   € 17,50
 
☆☆☆☆☆
★★★★★