Voorhoofdchakra “Activatie van de helende fundering van Liefde, diepere rust en veiligheid”

☆☆☆☆☆
★★★★★rust en balans.gif

Dit is een audio opname van een live helende channeling, die plaatsvindt in een van de krachtigste vortexpunten op de Krachtplaats, de helende tuin van het voorhoofdchakra. Je haalt met deze healing je zieledelen en ontwaakt Bewustzijn dieper op in je lichaam. Je gaat je hierdoor anders gedragen in het dagelijkse leven. Je wordt krachtiger en gevulder van binnenuit. Je identificatie verschuift van de onzekerheid en het ongeloof in jezelf, naar je goddelijke Vonk en ik-Ben lichaam.

Met hulp van deze helende energie kun je dichter bij jezelf blijven en ga je confrontatie of lastige situaties niet meer uit de weg. Er ontstaat een fundering van Liefde en Kracht in jezelf, waardoor je minder beïnvloed raakt door anderen en uiterlijke situaties. Helende Liefde, diepere wijsheid en Rust dalen in je cellen en je lichtlichamen.

Je wordt voelbaar gedragen in Liefde en voelt tijdens het luisteren van deze opname misschien voor het eerst dat de universele Bron liefde, die zo diepgaand is, er altijd voor je is geweest! Een geweldig geschenk om dit zo diep te voelen en je hieraan over te mogen geven.

Effecten na afloop:

  • Je voelt je veiliger en meer ontspannen
  • Je krijgt meer fundering in jezelf, waardoor je minder twijfelt
  • Ziekte en zwakte van je lichaam kunnen afnemen
  • Eenheid en ontwaakt Bewustzijn komen ‘dichter bij’

Channeling, healing gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 75 minuten

Gerelateerde producten:Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

 

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Voorhoofdchakra “Activatie van de helende fundering van Liefde, diepere rust en veiligheid”
prijs   € 17,50
 
☆☆☆☆☆
★★★★★