Voorhoofdchakra “Activatie van de helende fundering van Liefde, diepere rust en veiligheid”

☆☆☆☆☆
★★★★★rust en balans.gif

 

Dit is een audio opname van een live helende channeling, die plaatsvindt in een van de krachtigste vortexpunten op de Krachtplaats, de helende tuin van het voorhoofdchakra. Je haalt met deze healing je zieledelen en ontwaakt Bewustzijn dieper op in je lichaam. Je gaat je hierdoor anders gedragen in het dagelijkse leven. Je wordt krachtiger en gevulder van binnenuit. Je identificatie verschuift van de onzekerheid en het ongeloof in jezelf, naar je goddelijke Vonk en ik-Ben lichaam.

Met hulp van deze helende energie kun je dichter bij jezelf blijven en ga je confrontatie of lastige situaties niet meer uit de weg. Er ontstaat een fundering van Liefde en Kracht in jezelf, waardoor je minder beïnvloed raakt door anderen en uiterlijke situaties. Helende Liefde, diepere wijsheid en Rust dalen in je cellen en je lichtlichamen.

Je wordt voelbaar gedragen in Liefde en voelt tijdens het luisteren van deze opname misschien voor het eerst dat de universele Bron liefde, die zo diepgaand is, er altijd voor je is geweest! Een geweldig geschenk om dit zo diep te voelen en je hieraan over te mogen geven.

Effecten na afloop:

  • Je voelt je veiliger en meer ontspannen
  • Je krijgt meer fundering in jezelf, waardoor je minder twijfelt
  • Ziekte en zwakte van je lichaam kunnen afnemen
  • Eenheid en ontwaakt Bewustzijn komen ‘dichter bij’

Channeling, healing gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 75 minuten

Gerelateerde producten:

Bij elke satsang of channeling is, onder de woorden, een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur.

Disclaimer
Voor het luisteren van de opnames is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Wil jij je feedback delen?
Dit kan anderen bekrachtigen in de eigen ervaring als we het mogen plaatsen. Wil je je ervaring mailen met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org dan alvast geweldig bedankt namens het Elohim team

Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop, event of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Wil je live een channeling van Joke mee maken? Doe dan mee aan de online groepshealingen of volg een workshop.

 

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Voorhoofdchakra “Activatie van de helende fundering van Liefde, diepere rust en veiligheid”
prijs   € 17,50
 
☆☆☆☆☆
★★★★★