De Eenhoorn brengt je magie, overvloed en lost onmogelijkheids-denken op

☆☆☆☆☆
★★★★★Eenhoorn, mystiek.jpgIn deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos channelt Joke de energie van de Gaia-Christ zonnesteenbol voor jouw helingsproces! Oorspronkelijk kenden we geen pijn, verdriet en angst op Aarde. Tijdens deze channeling komt je Lemurische deel, samen met deze oorspronkelijke energie, in je lichaam. Je wordt vriendelijker, vrijer en blijer. Er komt eenheid met de Deva energie van oneindig vertrouwen. Je danst van binnen en ook van buiten. Je hebt vitale energie, inspiratie en grote krachten tot je beschikking, omdat je dit bent.

Goedheid, oneindige mogelijkheden en scheppingskracht kun je na de channeling makkelijker voelen in je dagelijkse leven. De eenhoorn, magie en natuurwezens helpen je om vol vertrouwen deel te nemen aan het leven. Vanuit lichtheid en gemak creëer je overvloed, voor jezelf en de nieuwe aarde. In samenwerking met alle krachten vanuit Moeder Aarde en het universum.

Groot is deze healing die nog lang door zal werken, tot de energie volledig belichaamd is.

Effecten na afloop:

  • Een stroom van gemak en vreugde openbaart zich in je
  • Je denkt in mogelijkheden, geen onmogelijkheden
  • Je fysieke en energetische energie neemt toe
  • Er komt helderheid of inzicht over je levens pad
  • Je trekt gemakkelijker overvloed aan

Channeling gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 32 minuten

 Tips ter ondersteuning:

 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   De Eenhoorn brengt je magie, overvloed en lost onmogelijkheids-denken op
prijs   € 15,00
 
☆☆☆☆☆
★★★★★