Ontmoet en installeer je Kristallijne Zelf, je Lemurische Engelenmens

☆☆☆☆☆
★★★★★In deze audio opnaBloem.JPGme van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos installeer je je innerlijk Engelenwezen, je Kristallijne Zelf. Je wordt hierdoor vol Liefde en kracht en gaat anders om met je omgeving, de mensen, planten en dieren. Als een Lemurische Engel ontmoet je de natuur en je vrienden. Je kunt groeien naar een hogere trilling in bewustzijn en laat je hoofd meer los.

De audio opname helpt je om in eenheid met Gaia, Moeder Natuur te leven en je denken te verstillen
Er komt een diep gevoel van rust, liefde en dankbaarheid in je. Vanuit dit gevoel zul je voortaan de dingen kunnen doen, ook als je in de supermarkt staat of aan het werk bent. Je blijft voelen wie je bent als een Goddelijke Engel, een multidimensionaal wezen, en maakt je minder zorgen.

De informatie die Joke doorgeeft tijdens deze channeling zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in het Goddelijke mannelijke en vrouwelijke. Als je deze krachten belichaamt denk je niet eens meer in onmogelijkheden, zorgen en tekorten, maar in overvloed en geluk! Je Bent dan een schepper, die creëert op non-duale wijze, voor het hoogste goed van zichzelf en de wereld. Dat is de energie voor het nieuwe rijk op aarde, waar jij een voorloper voor bent. Dat voel en belichaam je steeds dieper na afloop van deze helende channeling.

Effecten na afloop:

  • Je bent gelukkiger en blijer
  • Je zult (nog) dieper kunnen genieten van de natuur
  • Er komt meer duidelijkheid over de volgende stap in je leven
  • Je gevoeligheid wordt krachtiger, en je kracht wordt gevoeliger
  • Een gevoel van rust, Zijn en ontspanning komt blijvend in je leven

 

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur: 30 minuten

Tips voor ondersteuning:Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Ontmoet en installeer je Kristallijne Zelf, je Lemurische Engelenmens
prijs   € 15,00
 
☆☆☆☆☆
★★★★★