Levenswens creëren - magisch kind en engel

☆☆☆☆☆
★★★★★natuur engel.jpgNa deze audio-opname van een helende channeling ben je meer afgestemd op wat jouw telepathische kanalen en intuïtieve antennes te vertellen hebben, vanuit je gewaar zijn als een engel. Je bent en kent de zijnskwaliteiten van je essentie meer. Helende energie werkt op angstgeschiedenissen en oer-onveiligheidsthema's, zowel in het persoonlijk vlak in het fysieke lichaam tot in het DNA en chakrasysteem, als in het karma van je zielengroep(en).

De energie komt binnen via de achterkant van je hart- en keelgebied en stroomt door de beenkanalen en voetchakra's. Je mannelijke en vrouwelijke energie worden uitgebalanceerd en gegrond. Je telepathische kanalen openen zich. Hoger bewustzijn stroomt meer. De energie van je hoger geestelijk hart verbindt zich met je lichaam. Christuslicht/liefde schoont hart- en keelgebied, zonnevlecht, buik en basischakra. Oude intuïtieve antennes op seksueel misbruik, macht/onmacht in relaties, overlevingsprogramma’s worden opgeruimd, voor zover jij dat toelaat. Je telepathische kanalen rond oren, ogen en slapen en intuïtieve antennes in je buik schonen. Je oorspronkelijk helder 3e oog koppelt zich aan je hart en zonnevlecht. Oorspronkelijke intuïtieve antennes gebaseerd op vertrouwen en positieve intentie installeren zich in je buik.

Ten slotte werk je met jouw zuivere kristallijnen scheppingskracht. In de zijnsstaat van je goddelijke essentie visualiseer je met je magisch kind de realisatie van je verlangens, je kwaliteiten en vaardigheden in vorm, plaats en tijd in de materie.

Gevolgen thuis

  • Je voelt je rustig in je liefde voor jezelf, je relaties, je omgeving.
  • Je luistert meer naar je eigen behoeften in plaats van afgestemd zijn op de belangen van je omgeving.
  • Je bent meer verbonden met je hoger hart, je engelkwaliteiten en vaardigheden.
  • Je hebt meer helder, waar je voor staat en wat je wilt.
  • Je bent milder. Je doorziet je eigen generatie-gedragen rollen en actie/reactiepatronen.
  • Je leven wordt lichter. (Zelf)vertrouwen nestelt zich in je buik.
  • Je leeft spontaner. Je bent blij!

Channeling gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 35 minuten

Tips na afloop:

 


 

Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Levenswens creëren - magisch kind en engel
prijs   € 15,00
 
☆☆☆☆☆
★★★★★