Je Goddelijk Zelf en het nieuwe Paradijs na 2017

☆☆☆☆☆
★★★★★wereld bewustzijn 2.jpg

In deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos, kunnen je subtielere kinderdelen en engelenwezen voelbaar indalen"Je Goddelijk Zelf en het nieuwe Paradijs na 2017". Je zachte, oorspronkelijke eenheidsliefdeslicht, dat je diep van binnen door alle incarnaties heen hebt weten te bewaren, voel je Ontwaken! Het zal je diepgaand ontroeren!

 

Een samenleving vol goedheid en Goddelijkheid daalt in

De helende transmissie en het eenhoornbewustzijn, brengen voelbaar je mystieke, Goddelijke en Paradijselijke Zelf terug in je derde oog en lichaam. Je voelt hoe je met de elfen kunt leven, hoe relaties wérkelijk zouden kunnen zijn, hoe het leven aanvoelt zonder oorlog en ellende. Je richt je voortaan op dit nieuwe sacrale en Oorspronkelijke Zelf, in jou, dat deze wereld "kent" en is! Je zet voortaan je intentie op een wereld waarin alle Rijken samenkomen en waarin deze immense Liefde bestaat! Een samenwerkende wereld van mens en natuur, zonder ego-ik, ziekte of tekort, een wereld van ware zelf tot ware zelf.

De identificatie met je ik-illusie lost op zonder dat je je aardse werkelijkheid wegdrukt

De realiteit van alledag, je aardse leven, wordt na deze heling iets dat past in je Gewijde Staat, in de nieuwe Goddelijke Werkelijkheid binnen in jou. Geleidelijk aan ontwaak je na deze helende channeling als een magisch meester en kind, een mysticus, zonder het alledaagse leven weg te drukken. Je neemt het leven vanuit Heelheid waar en groeit naar een staat van overvloed. Tekorten en angst verdwijnen. Als geestelijk wijze meester laat je je niet langer voortdurend "besmetten" met de realiteit van dualiteit,  "ruis" en leed.

Het Paradijselijk Eenheids Hartnetwerk van de kinderen van de magische nieuwe aarde

Voor de nieuwe wereld vanaf 2017 vormen de toekomstige Jij en andere nieuwe aarde pioniers een onzichtbaar, groeiend krachtveld. Een netwerk in alle hogere dimensies, zowel als rondom de aarde. Het Paradijselijk Eenheids Hartnetwerk van de kinderen van de magische nieuwe aarde. Een Liefdesnetwerk waarop het klimaat, de deva's, bloemen, dieren en al het leven, positief mee-resoneert.

Ongelofelijke Vrede, zachte Goden-Creatiekrachten, onmetelijke stralende Liefde, in JOU doen mee aan het eenheidslied en de oproep van Gaia. Jij voelt je voortaan als de handen en voeten van God en Gaia!

Klik op 'bestel opname' en laat de celherinnering in jou weer ontwaken en verdiepen!

Channeling, healing gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 30 minuten

 


Verdere tips en ondersteuning

 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Je Goddelijk Zelf en het nieuwe Paradijs na 2017
prijs   € 15,00
 
☆☆☆☆☆
★★★★★