Lezing “Verlicht je relatie en seksualiteit; los angst, schaamte en geremdheid op”

☆☆☆☆☆
★★★★★Tweelingziel, liefde, relatie.jpg [1]Wil je door je partner in je kristallijnen kwetsbaarheid gezien en gevoeld worden? Spreek je met je partner open over seksualiteit: hoe beleef je het, wat zijn je behoeften en angsten? Wil je je seksualiteit helen? In deze live audio-opname legt Joke ElZiam Nootebos helder uit op welke wijze je onbewust je relationele obstakels, moeilijkheden en seksuele blokkades zèlf creëert. In de lezing herken je je eigen relatiepatronen en pijngeschiedenis die generaties lang is overgedragen. Seksuele blokkades, een beschadigd zelfbeeld en beperkende overtuigingen kun je accepteren en transformeren naar zelfliefde en genieten.

Ben je in vrede met jezelf en je relatie? Via zelfonderzoek en innerlijke bewustzijnsgroei kun je je relaties en seksualiteit verdiepen en transformeren naar meer acceptatie en overgave. Na afloop van deze lezing kan je brandpunt verschuiven naar de waarnemer in je dagelijks leven en de God/Godin in je identiteit en uitstraling. Verlichte intimiteit en seksualiteit ontstaat. Verlichte intimiteit en seksualiteit is in het ‘hier en nu’ zonder oordeel en verwachting naar elkaar. In verlichte relaties en seksualiteit ontmoet je de andere ‘jij’ vanuit je kristallijnen kwetsbaarheid: volmaakt in onvolmaaktheid.

Tijdens de lezing laat je fysieke spanning los in je keel/nek- en bovenruggebied en geslachtsorganen. Angst, zelfverloochening, schaamte en taboes rondom seksualiteit worden op heldere wijze belicht, evenals het dader- en slachtofferschap van seksueel geweld. Tekorten in liefde, aandacht, respect en waardering ontvangen heling. Je bloed, lymfe, oogvocht en slijmvliezen schonen.

Na de lezing zullen de helende energie en inzichten verder doorwerken in je dagelijkse leven.

Wat haal je op met behulp van deze lezing:

  • Je bent meer tevreden met jezelf en je seksualiteit; schaamte en oordeel op seksueel gebied verdwijnen.
  • Onzekerheid en twijfels lossen op, je seksualiteit gaat stromen.
  • Je ontwikkelt een innerlijke seksuele gevuldheid.
  • Seksuele afhankelijkheid en bevestiging nodig hebben spelen een minder grote rol in je relaties.
  • Je krijgt inzicht hoe jij zelf met je intimiteit en relaties omgaat.
  • Je communiceert open over je behoeften en je seksuele beleving.
  • Je ervaart meer humor, vreugde en genieten in je relatie en je seksualiteit.

Lezing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur: 25 minuten

Tips na afloop:Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing
De helende 13 dimensionale live opgenomen audio opnames zijn niet in een studio opgenomen. Daardoor zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep! Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

 

Bestel deze audio opname

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Lezing “Verlicht je relatie en seksualiteit; los angst, schaamte en geremdheid op”
prijs   € 11,00
 
☆☆☆☆☆
★★★★★