Petit Grain “Diepe ontspanning , zonnigheid, innerlijke balans en darmen ontkrampen”

☆☆☆☆☆
★★★★★Zonnebloem.jpgDeze opname heeft een heerlijke energie voor diepe ontspanning , meer innerlijke balans en zonnigheid!

In deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos en de Petit Grain kunnen angsten en emoties losgelaten worden.  Luister deze channeling dan ook op momenten dat je wat uit balans bent of je emotioneel voelt en je zult merken dat je weer lekker in je lijf zit en alles goed is zoals het is!

Innerlijke balans ontstaat, tussen je denken en voelen, het hogere en het aardse, innerlijk en uiterlijk.  De healing helpt je om dieper in je buik en basis te zakken, je krijgt het gevoel dat je er helemaal mag Zijn.  Je innerlijk kind voelt zich hierdoor veilig en minder verloren. Je darmen kunnen ontkrampen van opgeslagen emoties van anderen of van jezelf. Zonnigheid en meer luchtigheid komen er voelbaar voor in de plaats.

Door Petit Grain olie aan een basisolie of -crème toe te voegen kunnen rimpels verdwijnen van bijv. het vele denken. Daarnaast is het goed om te gebruiken op de zonnevlecht (die vaak van alles moet) of op de lever.

Verder kun je het gebruiken voor het volgende:

  • meer aarding
  • smeer het onder de voeten voor meer doorstroming
  • angst komt uit de buik los en verdwijnt als vanzelf weer
  • balans tussen: denken en voelen, bij jezelf blijven en naar buiten treden, tussen het hogere en het aardse
  • darmkrampen
  • innerlijk kind kan meer zichzelf zijn

Wil je de olie zelf gaan gebruiken, klik dan hier om hem te bestellen.

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur:19 minutenDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Petit Grain “Diepe ontspanning , zonnigheid, innerlijke balans en darmen ontkrampen”
prijs   € 11,00
 
☆☆☆☆☆
★★★★★