Verlichte relaties, tweelingvlammen, Thuiskomen in jeZelf


rings-2739188_1920.jpg

In deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos, met vogelgezang op de achtergrond, ontvang je het innerlijk heilig huwelijk, een Geluk in jezelf dat alles overstijgt! Je krijgt vrede met de relatie die je wel of niet hebt. Je laat elke gedachte over de perfecte partner los. Je ontvangt informatie over tweelingzielen, vlammen en stralen. Hoe je daar mee om gaat, hoe je het herkent en wat je ervan kunt leren. Je overstijgt het verlangen en zoeken naar je tweelingziel en kan alles in jezelf vinden. Je wordt je eigen Geliefde..

Door de energie ontstaan er diepgaande rust, liefde en vrede. Er ontstaat verruiming in je pijnappelklier waardoor je meer afstand kunt nemen van pijn, liefdesverdriet of de zorgen van alle dag. Je keert gemakkelijker terug naar rust, diepe vrede en aanwezigheid. Oneindig bewustzijn, een gevoel van ontroering en innerlijke vervuldheid gloeien van binnen in je.

Time portals en de verbinding met parallele en verleden levens bij je in deze healing. Hierdoor kun je kwaliteiten ophalen die je nu nog minder in huis hebt. Je wordt zelfverzekerder, kwetsbaarder, krachtiger en liefdevoller. Je ontvangt precies wat je op dit moment kunt gebruiken.

Effecten na afloop:

  • Het innerlijk heilig huwelijk is bekrachtigd
  • Duwen, trekken en needings in een zielerelatie nemen af
  • Je vindt de liefde en opvulling in jezelf
  • Relatiegemis en pijn nemen hierdoor af
  • Je gaat minder op zoek naar de perfecte partner

Duur: 61 minuten

Channeling, healing gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Tips na afloop:

Ervaringen van andere luisteraars

“Ik ben diep geraakt, heb hier geen woorden voor. Er kwamen tranen, geruststelling en een diepe herkenning. De channeling heeft zo veel opgeruimd, verhelderd en vrede gegeven. Ik weet niet hoe ik je kan bedanken. Een ongelooflijke mooie healing, het voelt als thuiskomen”

- Lucia

"Door de opname heb ik in immense stilte en vrede mogen Zijn en mijn innerlijke Geliefde mogen voelen. Ik ben er ontroerd van. Het heeft me zo diep geraakt, door deze ontmoeting en ons Samenzijn kan ik nog meer Thuiskomen..in intense volheid. In de stilte spreken de woorden..
Diepe ontroering en emotie, toen de healing werkte op mijn buikgebied en 2e chakra. Zó gevoeld de lagen die daar nog op kleefden. Ik huilde ze los..en daar onder, die diepe vrede van rust en Zijn met mijn innerlijke Geliefde. Opnieuw aangeraakt...nog meer Zijn. Namaste."

- A.

Het was fijn en voelt als een weldadige rust in mezelf. Ik heb kortgeleden mijn tweelingvlam ontmoet en wist niet om te gaan met het feit dat hij getrouwd is en in een uitgebluste relatie blijft zitten. Gisteravond, na het beluisteren van de channeling, heb ik opeens een daad gesteld: wanneer hij voor ons wil gaan dan hoor ik het graag. Ik weet dat dit het gevolg is van liefde voor mezelf. Zo voelt het. Vanmorgen de channeling nogmaals beluistert en weer de rust ervaren en dat het goed is zo. Want ik draag mijn innigste geliefde in mijn hart!
 
Liefdevolle groet van Nelleke
 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing
De helende 13 dimensionale live opgenomen audio opnames zijn niet in een studio opgenomen. Daardoor zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep! Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Verlichte relaties, tweelingvlammen, Thuiskomen in jeZelf
prijs   € 17,50