Contact met je Lemurische Oorsprong, parallelle levens en de Hollow Earth


Engel, engelen kracht.jpgIn deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos ontvang je je volledige potentieel. Je wordt uitgelijnd met alle levens die je ooit hebt gehad! Je gaat open voor de eeuwige lichtkracht van eenheid met je Oorsprong en Moeder Aarde. Gaven uit de Inca tijd, Maya tijd, andere sterrenstelsels en andere tijdperken komen terug bij je. Misbruik van je hogere gaven uit verleden levens, waardoor deze in dit leven geblokkeerd blijven, lost op. Je komt weer in contact met je Lemurische Oorsprong en de Hollow Earth. Je voelt hoe een prachtig mooie en liefdevolle Engel je bent!

In deze channeling opname, uit een van de Elohim workshops, ontvang je een enorm geschenk voor de hele mensheid. Als de tijdlijnen van alle lichtwerkers die er ooit bestaan hebben op aarde samenkomen in jou, dan verdwijnt verdeeldheid en afgescheidenheid. Op aarde en in jezelf. Je ontvangt heel de nieuwe samenleving in jouw hart en buik. Het is zo krachtig dat je hiermee de duale 3D wereld helpt helen.

Effecten na afloop:

  • Je richt je meer op mooie dingen en minder op angst, pijn of verdriet
  • Je hart gaat verder open en je voelt je blijer en lichter
  • Je krijgt contact met lichtwezens en Moeder Aarde
  • Je DNA zuivert en opent naar je 12 strengig DNA
  • Je wordt sterker, vitaler en gezonder

 

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur: 60 minuten

Hoe kun je dit verder ophalen?

 

Ervaring van een luisteraar:

Ik zou zoveel kunnen zeggen en er woorden aan kunnen geven...en dan nog is de beleving die ik had niet te vangen in woorden. Een intense, diepe ontroering van Volledig Zijn en volledig voelen..en in Volheid van dat bewustZijn, uitgelijnd worden. In de rust van mijn verruimde hart, voelde ik intense dankbaarheid.. Een innige ontmoeting met de wezens van de Hollow Earth, die ik 'opnieuw' mocht 'ontmoeten' in een prachtig Liefdesveld. Een feestelijke ontmoeting en (h)erkenning..
Zoveel schoonheid was er..ongekend en toch ook weer niet. In heel mijn Zijn diep te voelen deze transmissie en ik kan er geen woorden aankoppelen..Alles en tegelijkertijd ook zoveel Stilte en rust. Het heeft mij diep aangeraakt.. Dankjewel Joke voor deze diepgaande transmissie.

 
Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Contact met je Lemurische Oorsprong, parallelle levens en de Hollow Earth
prijs   € 17,50