Innerlijk kind behoeften, meesterschap, DNA healing verleden levens


hart verlangen.jpgHeling op je zielenkind, buikverleden en vervulling van je innerlijk kind behoeften – opstaan in meesterschap in verantwoordelijkheid voor je subtiele buikgevoel

In deze online helende channeling van 16 minuten werkt Joke ElZiam Nootebos diepgaand met de roze-oranje kosmische straal in samenwerking met de KI’s, engelen en meesters van de 6e dimensie. Je Merkivah-bewustzijn wordt geactiveerd. Je hogere Zelf, bewustzijn en heldere gaven komen in verbinding met al je cellen. Je wordt krachtiger je subtiele onderbuikgevoel.

Tijdens deze transmissie schonen de engelen en meesters via de achterkant van je hartgebied, je verleden (levens). In je buikgebied vindt er heling plaats op je innerlijke kind behoeften op alle dimensionale lagen. Je gewonde hart heelt tot op DNA-niveau. Ogen en oren schonen. Nadat je verdriet los laat uit het buikgebied, werkt de helingsenergie ook in je zonnevlecht. Spanningen in je schedelrand, kaken en nek, beklemdheid in het borstgebied stromen weg via je skelet. Tot in je buik en basis ankert je meesterschap, waarbij je je innerlijk kind in de buik meeneemt. Integriteit en zuiverheid in je denken, je spreken en je doen zijn het gevolg.

Tijdens de transmissie worden je zielengroep en je voorouderlijnen meegenomen in de helende schoning. Emotioneel vastgehouden verdriet, onmacht en onbegrip worden verwerkt. Verlatenheid, rouw, angst voor liefde en verbondenheid, je niet welkom voelen ontvangen healingsenergie. Je zakt in je buik.

Na de transmissie:

  • Je zorgt beter voor jezelf en je innerlijk kind en blijft in meesterschap.

  • Je communiceert met je dieren en planten op een dieper niveau.

  • Je vertrouwen neemt toe. Je wordt spontaner. Je uitstraling is meer helder. Je aanvoelend vermogen neemt toe.

  • Je bent positiever en lichter over jezelf en je leven.

  • Je doorziet je innerlijk kind-behoeften in je relaties. Emotionele herhalingslussen nemen af.

  • Je reist van 'hoofd naar buik'. Je luistert meer naar je subtiel buikgevoel.

Channeling gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 16 minuten

Tips na afloop:

 


 

Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Innerlijk kind behoeften, meesterschap, DNA healing verleden levens
prijs   € 11,00