Satsang “Geometrische vormen, basischakra en aarding in je lichaam”


tetraeder.JPGGa goed zitten op een stoel en open je voor de energie die voelbaar in de ruimte is neergezet door Joke en de groep, tijdens een workshop over geometrische vormen.

Als je goed afstemt, zul je direct heling op je basischakra voelen. Diepere aarding vindt plaats. Je ervaart meer stevigheid en daadkracht om je eigen Pad te lopen en keuzes te maken. Tevens openen er allerlei poorten naar je verruimd bewustzijn, je zult je ruimer en lichter voelen. De helende energie raakt je tot diep in je cellen.

De energieën van de geometrische vormen, zoals bijv. de octaëder, de tetraëder en de dodecaëder  zijn prachtig en voelbaar in het veld aanwezig.  Neem de energie die aanwezig is tot je en ervaar welke geometrische vorm op dit moment bij je is. Wat doet deze met je?

Door de helende energie van deze opname bewust te ervaren zul je merken dat je je veiliger voelt in je lichaam, op aarde en bij anderen. Door deze diepe aarding en veiligheid kun je je hoofd los laten en meer vanuit je buikgevoel en flow gaan leven.
Je hoofd en lichaam worden één en gaan samenwerken. Je kunt makkelijker keuzes maken en er achter (blijven) staan, je krijgt vertrouwen en je laat je steeds vaker leiden door iets groters dan jezelf. Een verdieping op je Inwijdingspad naar Godsrealisatie!

Beluister deze opname regelmatig, niet alleen de woorden maar voel ook de energie in je cellen.

Effecten:

  • Je wordt veilig in je lichaam en bij anderen
  • Je basischakra wordt sterker
  • Je groeit naar Godsrealisatie
  • De flow in je leven neemt toe
  • De lichtenergie in je lichaam en cellen neemt toe

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 17 minuten

Tips na afloop:

Bestel deze audio opname

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Satsang “Geometrische vormen, basischakra en aarding in je lichaam”
prijs   € 11,00