Leven zonder zware gedachten, vanuit de stroom van het leven


water stroming.jpgTijdens deze helende live channeling met Joke ElZiam Nootebos kom je in een rustpunt in eenheid met Moeder Aarde. Een krachtige basis die het hoogste licht in je kan bevatten. Ik-gevoel lost op in Diamanten neutraliteit waardoor je minder geraakt wordt door situaties of lastige momenten. Er ontstaat een blijvende stroom en vreugde. Je kunt niet meer mee gaan in zorgen of zwaarte. Je Bent vanuit een gevoel van permanente kristallijne lichtheid. Je staat op.

Het Meester, innerlijk kind kristal dat je helpt om vanuit kracht en vreugde te leven, helpt je mee tijdens deze helende transmissie. Je onderrug, heupen, knieën en doorbloeding verbeteren. Je staat vanuit acceptatie en hoger inzicht in de speelsheid van het leven. Je wordt onderdeel van een groter Plan en Universele Liefde waarmee je opgevuld blijft zonder dat je omgeving altijd lief voor je hoeft te zijn. Je brengt daardoor vanuit het hoogste plan je Essentie in de stof. Na deze healing vaker te luisteren zul je merken dat je leven minder zwaar voelt. Je kunt in de Goddelijke stroom blijven ondanks lastige dingen die je aan de buitenkant mee maakt. Kon je eerder nog geloven in tegenslagen, dan kan dat nu niet meer!

Effecten:

     Je bent blijer, vrolijker en levenslustiger
     Nare situaties blijven minder lang ‘hangen’
     Je staat op voor wie je Bent in al je licht
     Als gewone mens op aarde zul je bijdragen aan de wereldevolutie

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 22 minuten

Tips voor  producten:

    Je engel en innerlijk kind kristal
    Elfentuin tinctuur
    Begeleiding op je zieleweg bij een van de master healer-readers
    Heel je basischakra, innerlijk kind en onzekerheid met het verdiepingspakket of audio pakket

 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Leven zonder zware gedachten, vanuit de stroom van het leven
prijs   € 11,00