Merlin inwijding “Controle loslaten, activatie 12 strengig DNA en 144 zieledelen”


merlin 10.jpgIn deze opname van een live helende meditatie/channeling in een van de Elohim tuinen helpen Joke ElZiam Nootebos en de krachten van Merlin en Merlina je om je volledige Goddelijke weg op de aarde te kunnen leven.

Controle vanuit je hoofd en idealen lost op, zodat je vanuit je gevoel in de stroom van het leven kunt staan. Je volledig potentieel van je 144 zieledelen en je 12 strengig DNA komen binnen in je lichaam. Grote natuurspirits helen je onderste chakra’s en je ziel. Open je buik voor Goddelijke Liefde en je Boeddha Natuur. Een heerlijk gevoel dat ook na de healing zal blijven!

Oude (energetische) koordverbindingen, waardoor je niet volledig je zielsbestemming kunt leven, laten los. Je wordt bevrijd van ballast uit vele levens! Je onderlichaam vult zich met lichtkracht. Kundalini energie stroomt door je heen en Goddelijke krachten, zoals bekend uit Atlantis, komen terug in je leven.

Effecten:
  • Er ontstaat groter levensgeluk in je
  • Je krijgt nieuwe ideeën en inspiratie
  • Je bent spontaner. Je hoeft situaties minder te controleren
  • (Zelf)beheersend gedrag lost op
  • Nieuwe mogelijkheden ontstaan in je leven

Channeling gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur 75 minuten

Ervaring van een luisteraar:

Wat een impact heeft deze channeling..ben er nog stil van en ik voel dat er van alles gebeurd is, voel me enigzins 'anders'. Ik had vannacht al gezien, dat ik in een oceaan van Sprankeling en Licht bolletjes kwam te liggen.. ik dacht nog, 'Droom ik nu'?

Nu ik in deze channeling , de woorden en beelden van jou hoor en zie, valt dit zo op zn plaats.
Ik zat ook in zn enorme Stilte en Vrede veld..of mn lichaam er niet was. Of mijn Grote zelf opstond en een grote YES hoorde, om de Zieledelen te verwelkome. Enorme tintelingen geheel door mij heen gevoel en mijn handen tintelde, toen de Gouden bollen in mij/aangereikt kreeg..Whauw Zo de nieuwe stroom door mn benen heen gevoeld.. Zo de verbinding van onderkant naar de bovenkant gevoeld. Of al mijn vragen (tekens) van de afgelopen weken/maanden, Hoe moet ik het nu doen..,Wat zie ik niet.., Zie ik het wel goed..enz, of dat in die inmense stilte, te niet werd gedaan. Niets dan Stilte en Vrede was er.. maar zo voelbaar anders.

Nu vanuit die Goddelijke leiding in Vertrouwen te Zijn en te Gaan, waar ik Gaan en Zijn mag..en niet langer meer vanuit mn hoofd te bedenken, hoe het toch allemaal moet. Ik voel me opnieuw Gezegend met de grote Krachten van Merlijn/Merlina. . Nog meer IK BEN in Goddelijke Meesterschap, op Aarde te brengen, te Geven en te Ontvangen.
Namaste in Liefde.
A den H

Tips na afloop:Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Merlin inwijding “Controle loslaten, activatie 12 strengig DNA en 144 zieledelen”
prijs   € 17,50