Gouden Moeder Aarde "Eenzaamheid lost op en je zieledelen keren terug"


moeder aarde.pngDeze audio opname van een helende transmissie in de Gouden Moeder Aardetuin heelt je afgescheiden kindsdelen. Het gevoel alleen of verlaten te zijn lost op. Na deze healing zet je gemakkelijker je unieke talenten en mogelijkheden in waar het klopt met je Al-eenheidshart en missie.

Onder leiding van Merlijn wordt de Gouden Draak energie van Moeder Aarde voelbaar in je lichaam opgebouwd. Je multidimensionale Ik-Ben lichaam wordt binnengebracht onder leiding van Metatron en de Zonnelogos. De energie van Nun heelt al je eenzame kindsdelen tot aan je goddelijke oorsprong.

De mannelijke energie van Wodan en Toth komt samen met de vrouwelijke energie van Gaia, Isis en Maria Magdalena binnen bij je en versmelten met je Gouden Moeder Hart. Volledige creatiekracht en onvoorwaardelijke liefde nemen voelbaar plaats in je.

Deze helende energie heelt je zonnevlecht en navelchakra, de overtuigingen en beperkende gedachten van je kleine zelf en eenzame zieledelen. De gouden energie versterkt je longen, spijsverteringsorganen, pancreas, milt, bloed, ijzerhuishouding en vitaliteit. De energie vanuit je zonnevlecht gaat weer stromen naar je hartgebied. Slachtofferschap, wegduiken, klein blijven en moe worden van je omgeving verdwijnt en heelt.

Te veel geven of niet makkelijk kunnen ontvangen lost op in deze helende channeling. In je hart en je 3e oog wordt het Christusbewustzijn geopend. Je voelt een diepe basisrust en kernkracht. Karmaknopen ter hoogte van je hart, zonnevlecht en basis verdwijnen. Ten slotte werkt de helende energie voelbaar door je hele systeem. Na de transmissie kunnen verwondingen uit je hart en ziel uitwasemen. Zieledelen keren terug waardoor je krachtiger wordt. Je voelt de kernkracht van licht en liefde in je hart en basisrust in je buik en basis.

Effecten thuis:

  • Je bent stabieler.
  • Je neemt minder zwaarte op je schouders.
  • Je maakt je minder zorgen.
  • Je voelt je geborgen.
  • Angst voor grofheid en duister neemt af. Je (ver)oordeelt minder. 
  • Je staat meer in je kracht, waardoor je unieke talenten en mogelijkheden zich meer manifesteren.
  • Denken in tekort en staan in de weggeefstand verdwijnen.
  • Je daden kloppen met je Al-eenheidshart.

Channelig, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 45 minuten

Tips na afloopDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing
De helende 13 dimensionale live opgenomen audio opnames zijn niet in een studio opgenomen. Daardoor zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep! Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Gouden Moeder Aarde "Eenzaamheid lost op en je zieledelen keren terug"
prijs   € 17,50