Gouden Moeder Aarde "Eenzaamheid en verlatenheid lossen op, zieledelen keren terug"


moeder aarde.pngDeze audio opname van een helende transmissie in de Gouden Moeder Aardetuin heelt je afgescheiden kindsdelen. Het gevoel alleen of verlaten te zijn lost op. Na deze healing zet je gemakkelijker je unieke talenten en mogelijkheden in waar het klopt met je Al-eenheidshart en missie.

Onder leiding van Merlijn wordt de Gouden Draak energie van Moeder Aarde voelbaar in je lichaam opgebouwd. Je multidimensionale Ik-Ben lichaam wordt binnengebracht onder leiding van Metatron en de Zonnelogos. De energie van Nun heelt al je eenzame kindsdelen tot aan je goddelijke oorsprong.

De mannelijke energie van Wodan en Toth komt samen met de vrouwelijke energie van Gaia, Isis en Maria Magdalena binnen bij je en versmelten met je Gouden Moeder Hart. Volledige creatiekracht en onvoorwaardelijke liefde nemen voelbaar plaats in je.

Deze helende energie heelt je zonnevlecht en navelchakra, de overtuigingen en beperkende gedachten van je kleine zelf en eenzame zieledelen. De gouden energie versterkt je longen, spijsverteringsorganen, pancreas, milt, bloed, ijzerhuishouding en vitaliteit. De energie vanuit je zonnevlecht gaat weer stromen naar je hartgebied. Slachtofferschap, wegduiken, klein blijven en moe worden van je omgeving verdwijnt en heelt.

Te veel geven of niet makkelijk kunnen ontvangen lost op in deze helende channeling. In je hart en je 3e oog wordt het Christusbewustzijn geopend. Je voelt een diepe basisrust en kernkracht. Karmaknopen ter hoogte van je hart, zonnevlecht en basis verdwijnen. Ten slotte werkt de helende energie voelbaar door je hele systeem. Na de transmissie kunnen verwondingen uit je hart en ziel uitwasemen. Zieledelen keren terug waardoor je krachtiger wordt. Je voelt de kernkracht van licht en liefde in je hart en basisrust in je buik en basis.

Effecten thuis:

  • Je bent stabieler.
  • Je neemt minder zwaarte op je schouders.
  • Je maakt je minder zorgen.
  • Je voelt je geborgen.
  • Angst voor grofheid en duister neemt af. Je (ver)oordeelt minder. 
  • Je staat meer in je kracht, waardoor je unieke talenten en mogelijkheden zich meer manifesteren.
  • Denken in tekort en staan in de weggeefstand verdwijnen.
  • Je daden kloppen met je Al-eenheidshart.

Channelig, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 45 minuten

Tips na afloop

Bij elke satsang of channeling is, onder de woorden, een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur.

Disclaimer
Voor het luisteren van de opnames is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Wil jij je feedback delen?
Dit kan anderen bekrachtigen in de eigen ervaring als we het mogen plaatsen. Wil je je ervaring mailen met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org dan alvast geweldig bedankt namens het Elohim team

Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop, event of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Wil je live een channeling van Joke mee maken? Doe dan mee aan de online groepshealingen of volg een workshop.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Gouden Moeder Aarde "Eenzaamheid en verlatenheid lossen op, zieledelen keren terug"
prijs   € 17,50