Merlin "Merlijn helpt je vanuit oplossingen, vernieuwing en bezieling te leven"


Merlijn 2.jpgTijdens deze live helende channeling, met vogelgezang op de achtergrond, plaatst Merlin veel etherische kristallen in je lichaam die hun helende werking de komende weken/maanden aan je schenken. Je rug wordt voelbaar bevrijd van de invloed van energiezuigers, opvoedingspatronen en oude
familieleden. Je voelt je hierdoor krachtiger en hoeft je niet meer te bewijzen. Je bent minder op de achtergrond en het gevoel dat je niet gezien of gehoord wordt lost op. Kritiek uit je omgeving neem je minder persoonlijk. Na afloop van deze helende channeling wordt je helderhoren en heldervoelen krachtiger.

De dingen die je nu nog tegen houden om helemaal vanuit je ziel te leven, zullen na deze channeling verdwijnen. Je omgeving zal zich constant vernieuwen en steeds meer gaan passen bij jouw innerlijke pad en vrijheid. Zonder dat dit zwaar of moeilijk is.
Na het beluisteren van deze channeling ben je verbonden met al het leven. Voelbaar ben je deel
van universele Liefde, ontroerend zo mooi! Vele natuurwezens, grote deva’s en het hele kristalrijk verbinden zich met je hart en cellen, dit zal ook na de channeling blijven. Zij openen je stapje voor stapje in de magie van het leven. Je creatiekracht neemt aanzienlijk toe en je bezieling wordt groter dan ooit! De situaties en wensen die bij je ziel horen creeër je veel gemakkelijker. Je leeft vanuit de volheid, overvloed en liefde van je hele ware zelf. Een wonderlijk mooie channeling!

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 60 minuten

Tips na afloop

 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Merlin "Merlijn helpt je vanuit oplossingen, vernieuwing en bezieling te leven"
prijs   € 17,50