Merlin "Merlijn helpt je vanuit oplossingen, vernieuwing en bezieling te leven"


Merlijn 2.jpgTijdens deze live helende channeling, met vogelgezang op de achtergrond, plaatst Merlin veel etherische kristallen in je lichaam die hun helende werking de komende weken/maanden aan je schenken. Je rug wordt voelbaar bevrijd van de invloed van energiezuigers, opvoedingspatronen en oude
familieleden. Je voelt je hierdoor krachtiger en hoeft je niet meer te bewijzen. Je bent minder op de achtergrond en het gevoel dat je niet gezien of gehoord wordt lost op. Kritiek uit je omgeving neem je minder persoonlijk. Na afloop van deze helende channeling wordt je helderhoren en heldervoelen krachtiger.

De dingen die je nu nog tegen houden om helemaal vanuit je ziel te leven, zullen na deze channeling verdwijnen. Je omgeving zal zich constant vernieuwen en steeds meer gaan passen bij jouw innerlijke pad en vrijheid. Zonder dat dit zwaar of moeilijk is.
Na het beluisteren van deze channeling ben je verbonden met al het leven. Voelbaar ben je deel
van universele Liefde, ontroerend zo mooi! Vele natuurwezens, grote deva’s en het hele kristalrijk verbinden zich met je hart en cellen, dit zal ook na de channeling blijven. Zij openen je stapje voor stapje in de magie van het leven. Je creatiekracht neemt aanzienlijk toe en je bezieling wordt groter dan ooit! De situaties en wensen die bij je ziel horen creeër je veel gemakkelijker. Je leeft vanuit de volheid, overvloed en liefde van je hele ware zelf. Een wonderlijk mooie channeling!

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 60 minuten

Tips na afloop

 

Bij elke satsang of channeling is, onder de woorden, een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur.

Disclaimer
Voor het luisteren van de opnames is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Wil jij je feedback delen?
Dit kan anderen bekrachtigen in de eigen ervaring als we het mogen plaatsen. Wil je je ervaring mailen met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org dan alvast geweldig bedankt namens het Elohim team

Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop, event of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Wil je live een channeling van Joke mee maken? Doe dan mee aan de online groepshealingen of volg een workshop.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Merlin "Merlijn helpt je vanuit oplossingen, vernieuwing en bezieling te leven"
prijs   € 17,50