Ervaar de scheppingskracht van de natuurgod Pan


de god pan 2.jpgIn deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos verbind je je met Pan. Dit natuurbewustzijn reikt van het mineralenrijk tot en met het engelenrijk. Dit bewustzijn heeft enorme scheppingskracht. De heelheid van dit natuurbewustzijn installeert zich tijdens deze channeling in je kruin. Het mineralenrijk wordt geactiveerd in je. Diep anker je de paradijsmatrix van de Gouden Aarde in al je cellen. Je krijgt de kroon van Pan: één met de Bron, de kosmos, de aarde en haar natuurrijken.

Tijdens deze zachtaardige healing vinden er voelbaar positieve veranderingen plaats in je hersenen, ogen en oren. Je aura verruimt zich tot in je verlichte staat. Tijdens deze channeling trekt Pan zijn energie door heel je lichaam naar je voeten. Je hart, zonnevlecht, buik en bekkengebied worden geschoond.

  • Wil je leren communiceren en samenwerken met de natuurrijken: kristallen, bomen, planten, natuurwezens, kikkers? Of wil je je verbinding met de natuurwezens verdiepen?
  • Wil je de levensenergie van je eigen voeding kunnen verhogen in samenwerking met de natuurgod Pan?
  • Wil je weten hoe je ‘verlichte staat’ voelt en wat het verschil is tussen je goddelijk en persoonlijk hart?
  • Wil je voelen hoe kristallijn en zacht de Lemurische eenheidsstaat voelt wanneer dit in je wordt geactiveerd?

Na deze transmissie ga je nog meer samenwerken met de natuurrijken. Je merkt dat je na de transmissie fysiek gezonder wordt en sterker staat in je kristallijnen licht. Je geniet en gaat zorgeloos door het leven. Je trekt nieuwe mensen aan en/of er komen nieuwe initiatieven op je pad. Ook je eetgewoontes kunnen veranderen.

Channeling, healing gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 35 minuten

Tips als ondersteuning:

 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Ervaar de scheppingskracht van de natuurgod Pan
prijs   € 15,00