Aanbiedingspakket "Leven vanuit je ware Zelf"


speciale aanbieding.jpgIn dit audiopakket ontvang je d.m.v. healings en satsangs prachtige inzichten, bewustzijn en healing op het leven vanuit je ware Zelf. Je krijgt praktische tips en leert het verschil kennen tussen je ego-ik en Divine Essentie. Hierdoor schiet je minder vaak in de stress, ben je minder alleen of voel je je afgesloten van de buitenwereld.

Wanneer je ware Zelf meer op de voorgrond in je leven komt, wordt je gevoel van geluk minder afhankelijk van omstandigheden. Je vindt Liefde en geluk in jezelf omdat je Liefde Bent! Je hoeft dan niet meer op zoek naar de perfecte baan of relatie. Je LEEFT en verspreid je licht door middel van je aanwezigheid. De energie van verlichting die aanwezig is onder de woorden van deze audio opnames, is direct herkenbaar voor je systeem, ook als je het niet 'kent' in je dagelijkse leven. Je kunt ontspannen, genieten en je ware Geluk langzaam (her)ont-dekken.

Een waardevol pakket dat tijdelijk in de korting is.

Normale prijs van het pakket is €75,00, nu slechts €45,00.

Klik hier voor de beschrijving van de individuele opnames:

  1. Her-eniging met de Bron, zuivering familieziel
  2. Satsang: Wat is je Kosmisch Zelf en Meesterschap in de dagelijkse omgang
  3. Over de regenboogbrug, keelchakra, Meesterschap en innerlijk kind zonder verhaal
  4. Verlichting in basischakra + lichamelijk + chakra, mega healing!
  5. Uitlijningen, Indigo poort, Gaven en Inwijdingen

Er zitten vijf opnames in dit pakket. Je hebt in totaal 20 luistermogelijkheden. Je kiest zelf welke opnames je vaker luistert dan andere. De opnames samen bieden je meer dan 190 helende minuten.Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Aanbiedingspakket "Leven vanuit je ware Zelf"
prijs   € 45,00