Aanbiedingspakket "Leven vanuit je ware Zelf"


speciale aanbieding.jpgIn dit audiopakket ontvang je d.m.v. healings en satsangs prachtige inzichten, bewustzijn en healing op het leven vanuit je ware Zelf. Je krijgt praktische tips en leert het verschil kennen tussen je ego-ik en Divine Essentie. Hierdoor schiet je minder vaak in de stress, ben je minder alleen of voel je je afgesloten van de buitenwereld.

Wanneer je ware Zelf meer op de voorgrond in je leven komt, wordt je gevoel van geluk minder afhankelijk van omstandigheden. Je vindt Liefde en geluk in jezelf omdat je Liefde Bent! Je hoeft dan niet meer op zoek naar de perfecte baan of relatie. Je LEEFT en verspreid je licht door middel van je aanwezigheid. De energie van verlichting die aanwezig is onder de woorden van deze audio opnames, is direct herkenbaar voor je systeem, ook als je het niet 'kent' in je dagelijkse leven. Je kunt ontspannen, genieten en je ware Geluk langzaam (her)ont-dekken.

Een waardevol pakket dat tijdelijk in de korting is.

Normale prijs van het pakket is €75,00, nu slechts €45,00.

Klik hier voor de beschrijving van de individuele opnames:

  1. Her-eniging met de Bron, zuivering familieziel
  2. Satsang: Wat is je Kosmisch Zelf en Meesterschap in de dagelijkse omgang
  3. Over de regenboogbrug, keelchakra, Meesterschap en innerlijk kind zonder verhaal
  4. Verlichting in basischakra + lichamelijk + chakra, mega healing!
  5. Uitlijningen, Indigo poort, Gaven en Inwijdingen

Er zitten vijf opnames in dit pakket. Je hebt in totaal 20 luistermogelijkheden. Je kiest zelf welke opnames je vaker luistert dan andere. De opnames samen bieden je meer dan 190 helende minuten.

Bij elke satsang of channeling is, onder de woorden, een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur.

Disclaimer
Voor het luisteren van de opnames is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Wil jij je feedback delen?
Dit kan anderen bekrachtigen in de eigen ervaring als we het mogen plaatsen. Wil je je ervaring mailen met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org dan alvast geweldig bedankt namens het Elohim team

Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop, event of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Wil je live een channeling van Joke mee maken? Doe dan mee aan de online groepshealingen of volg een workshop.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Aanbiedingspakket "Leven vanuit je ware Zelf"
prijs   € 45,00