Aanbiedingspakket "Relaties, seksualiteit en tweelingzielen"


speciale aanbieding.jpg

In dit audio aanbiedingspakket ontvang je multidimensionale healingen en energie overdracht die de diepgang van je relaties, seksualiteit en tweede chakra verder openen. Intimiteit, openheid en kwetsbaarheid durven zich te laten zien en je innerlijke man (kracht) wordt hieraan dienstbaar. Je krijgt verlichtingsinzichten over relaties, seks en tweelingzielen, en hoe je hier op verlichte, nieuwetijds wijze mee om kunt gaan.

Dit pakket bevordert vurigheid, buik-verbinding en heelwording in je relaties en seksualiteit. Je Heilig Huwelijk en je Tweelingstraalbewustzijn installeren zich. Oude herhalingslussen van open en dicht gaan, niet kunnen zeggen wat voelt, en het niet kunnen aantrekken van de juiste relatie of seksualiteit in de relatie, kun je doorbreken met behulp van dit pakket.

Dit pakket werkt ook op de relatie met jezelf, zowel als het samenkomen van je kracht en je gevoel.

Op dit pakket ontvang je tijdelijk 40% korting. Normale prijs €85,00 nu slechts €51,00!

Zie hieronder de individuele beschrijvingen van de opnames:

  1. Volkomen heelheid door het activeren van je geestelijk blauwe ziele-lichtlichaam
  2. Heilig Huwelijk, Tweelingstraal, zwarte Draak
  3. Satsang wake up call relaties, geld en wenslichaam
  4. Satsang pornoverslaafd of geen zin in sex
  5. De weg van gewone naar geheelde, verlichte relaties

Er zitten vijf opnames in dit pakket. Je hebt in totaal 20 luistermogelijkheden. Je kiest zelf welke opnames je vaker luistert dan andere. De opnames samen bieden je meer dan 300 helende minuten!Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Aanbiedingspakket "Relaties, seksualiteit en tweelingzielen"
prijs   € 51,00