Aanbiedingspakket "Relaties, seksualiteit en tweelingzielen"


speciale aanbieding.jpg

In dit audio aanbiedingspakket ontvang je multidimensionale healingen en energie overdracht die de diepgang van je relaties, seksualiteit en tweede chakra verder openen. Intimiteit, openheid en kwetsbaarheid durven zich te laten zien en je innerlijke man (kracht) wordt hieraan dienstbaar. Je krijgt verlichtingsinzichten over relaties, seks en tweelingzielen, en hoe je hier op verlichte, nieuwetijds wijze mee om kunt gaan.

Dit pakket bevordert vurigheid, buik-verbinding en heelwording in je relaties en seksualiteit. Je Heilig Huwelijk en je Tweelingstraalbewustzijn installeren zich. Oude herhalingslussen van open en dicht gaan, niet kunnen zeggen wat voelt, en het niet kunnen aantrekken van de juiste relatie of seksualiteit in de relatie, kun je doorbreken met behulp van dit pakket.

Dit pakket werkt ook op de relatie met jezelf, zowel als het samenkomen van je kracht en je gevoel.

Op dit pakket ontvang je tijdelijk 40% korting. Normale prijs €85,00 nu slechts €51,00!

Zie hieronder de individuele beschrijvingen van de opnames:

  1. Volkomen heelheid door het activeren van je geestelijk blauwe ziele-lichtlichaam
  2. Heilig Huwelijk, Tweelingstraal, zwarte Draak
  3. Satsang wake up call relaties, geld en wenslichaam
  4. Satsang pornoverslaafd of geen zin in sex
  5. De weg van gewone naar geheelde, verlichte relaties

Er zitten vijf opnames in dit pakket. Je hebt in totaal 20 luistermogelijkheden. Je kiest zelf welke opnames je vaker luistert dan andere. De opnames samen bieden je meer dan 300 helende minuten!

Bij elke satsang of channeling is, onder de woorden, een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur.

Disclaimer
Voor het luisteren van de opnames is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Wil jij je feedback delen?
Dit kan anderen bekrachtigen in de eigen ervaring als we het mogen plaatsen. Wil je je ervaring mailen met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org dan alvast geweldig bedankt namens het Elohim team

Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop, event of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Wil je live een channeling van Joke mee maken? Doe dan mee aan de online groepshealingen of volg een workshop.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Aanbiedingspakket "Relaties, seksualiteit en tweelingzielen"
prijs   € 51,00