Satsang “Wat gebeurt er na de dood en hoe leef ik vanuit mijn buik en zielepad?”


kleine roze bloem.jpgWil je weten wat de volgende stap in je ontwikkeling is? De vragen die gesteld worden in deze audio-opname van een live-satsang zul je herkennen uit je eigen leven. De antwoorden en helende energie die Joke geeft vanuit de verlichte staat verdiepen je innerlijk weten en brengen je inzicht en verdere ontwikkeling.

 

Vragen die behandeld worden zijn:

  • Wat gebeurt er na de dood?
  • Hoe ga ik om met verdriet tijdens sterfte?
  • Hoe loopt mijn pad van zelfrealisatie? Hoe zorg ik dat mijn werk past bij mijn zielentaak en behoefte?
  • Hoe leef ik vanuit mijn buikgevoel en de engel die ik ben?
  • Hoe ga ik om met mijn mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten? Hoe uit zich dat in mijn dagelijkse leven?
  • Hoe kan ik meer luisteren naar en vertrouwen op mijn subtiele gevoel?
  • Waardoor ben ik zo moe?
  • Waar zoek ik nog bevestiging buiten mezelf? Hoe ga ik om met grenzen?
  • Ik wil bijdragen aan een betere wereld, maar weet niet hoe, wat en waar.

Oud verdriet, vermoeidheid en blokkades die te maken hebben met gebrek aan zelfvertrouwen, zelftwijfel, minderwaardigheid en wantrouwen lossen op door de helende energie van deze satsang. Je hebt het minder nodig om gezien of bevestigd te worden in wat je goed doet. Je snapt beter waarom je angst hebt gekwetst te worden, om nooit genoeg te zijn, om grenzen aan te geven of om boven het maaiveld uit te komen. Na afloop van de satsang durf je op te staan als healer. Er ontstaat balans tussen verantwoordelijkheid nemen en genieten van jezelf en je leven.

Satsang gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 64 minuten

Tips voor verdere verdieping:Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing
De helende 13 dimensionale live opgenomen audio opnames zijn niet in een studio opgenomen. Daardoor zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep! Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Satsang “Wat gebeurt er na de dood en hoe leef ik vanuit mijn buik en zielepad?”
prijs   € 17,50