Berk “In je kracht staan. Minder ballast op je schouders van anderen”


berken bomen.jpgIn deze helende live channeling met Joke ontvang je een healing van de Deva van de Berk. Er vindt een enorme healing om alle lasten, spanningen en emoties die je ooit voor andere mensen op je schouders genomen hebt, los te laten. Je voelt je lichaamscellen, geest en aura permanent verruimen en ontspannen. Een geweldige ervaring! Je bent alle zwaarte kwijt!

De Deva van de Berk helpt je om je hartchakra verder te openen naar jezelf en anderen. Je kunt gemakkelijker liefde geven en ontvangen. Na afloop zul je steviger in je schoenen staan. De Berk zuivert je keelchakra zodat je voortaan gemakkelijker je emoties en mening kunt uiten. Je wordt echter en eerlijker, naar jezelf en naar de mensen om je heen. Je durft te spreken vanuit je ziel. Het wordt vanzelfsprekend om je eigen weg te gaan, zonder je te veel aan te trekken van wat anderen vinden, of tegenstand te ondervinden.

Effecten:

  • Je kiest makkelijker je eigen weg
  • Je trekt je minder aan wat anderen vinden
  • Je maakt keuzes vanuit je ziel en essentie
  • Je leeft lichter en krachtiger

Healing gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 27 minuten

Tips voor verdere natuur en Deva healing:

Clienten ervaringen

Beste mevrouw, lieve Joke,ik ken u nog niet maar ken u ahw al zóóó lang ; wat een prachtige opname.Wezenloos mooi. Diep geraakt,voel mijn eigen wezen waartoe ik bijna geen toegang meer leek te hebben.,maar alles valt op zijn plaats. Dankbaar.........dank aan de deva`s maar bij deze U hartelijk bedankt,dit was zo`n liefdevolle zachtmoedigheid wijsheid , de toon vd stem helemaal als van een "berk" en nog veel meer.
15:55 zie ik nu staan op mijn computer terwijl ik dit schrijf,de meestergetallen vliegen me om de oren,ze "zijn het eens met u".
Liefs,Et.Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Berk “In je kracht staan. Minder ballast op je schouders van anderen”
prijs   € 11,00