Tweelingstraal “Bewustzijnsshift, tweelingziel en je levensdoel op aarde”


Diamond_earth_grid.jpgIn deze audio opname van een helende live channeling in de tweelingstraal, heilig huwelijk tuin ontvang je van Joke grote inzichten en kennis over de aarde, leylijnen, het aardstralennetwerk, de verbanden tussen de sterren, planeten, zon en de aarde. Je krijgt bewustzijn op de grote shift die plaatsvindt in onszelf en op de aarde. Het wordt je duidelijk hoe jij, in samenwerking met de sterrenvolkeren, walvissen en dolfijnen, daaraan bij kunt dragen. De paradijselijke aarde ontstaat mede door jouw hulp en dankbaarheid!

De helende channeling geeft je inzicht in wat de hogere bedoeling is van jouw leven op de aarde. Er komt duidelijkheid over je zielegroep, tweelingziel(en) en wat dit kan betekenen in je leven. Je gaat op een nieuwe wijze denken en voelen. Deze verandering zet door tot diep in je cellen en DNA.

Vanuit de Eenheid met al je sterrenverbindingen/ lichtlichamen en vanuit je Godrealisatie, kun je bijdragen aan het hogere plan op aarde. Je begrijpt innerlijk waarom je hier bent en dat is een geweldig gevoel. Vanuit dat gevoel kun je na deze channeling de wereld in gaan, als een kind van de Oorsprong.

Channeling, healing gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 56 minuten

Tips voor verdere verdieping:

Bij elke satsang of channeling is, onder de woorden, een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur.

Disclaimer
Voor het luisteren van de opnames is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Wil jij je feedback delen?
Dit kan anderen bekrachtigen in de eigen ervaring als we het mogen plaatsen. Wil je je ervaring mailen met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org dan alvast geweldig bedankt namens het Elohim team

Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop, event of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Wil je live een channeling van Joke mee maken? Doe dan mee aan de online groepshealingen of volg een workshop.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Tweelingstraal “Bewustzijnsshift, tweelingziel en je levensdoel op aarde”
prijs   € 17,50