Open je in je Lemurische oorsprong. Ontspanning voor hoofd, rug en schouders!


Mooie bel.jpgIn deze helende channeling wortel je in je innerlijke vertrouwen en wordt je hoofd stiller. Rust neemt plaats in je cellen en kristallijnen lichaam en je schouders en rug ontspannen. Je voelt letterlijk dat alle meridianen, cellen en de botstructuur van je wervels en schouders open gaan. Rugklachten en schouderklachten nemen af. Inzicht en bewustzijn op overtuigingen vanaf de kindertijd en verleden levens ontstaat, waardoor je om de valkuilen van teveel op je schouders nemen en voor anderen zorgen heen kunt lopen, in plaats van er in.

Je kruin-, achterhoofd- en hartchakra worden verder geschoond tijdens deze transmissie. Je opent tot in je Lemurische oorsprong waardoor je gemakkelijker boodschappen, inzichten en richting op je zielepad ontvangt. Je staat open en bent opgevuld als een verticale zuil van licht en kracht, in verbinding met je essentie en je bedoeling. Vanuit die gevuldheid kun je anderen helpen. Karmische issues die gevoelens veroorzaken van tekort, angst voor autoriteit of regels, en seksuele geslotenheid lossen op. Er wordt geheeld op rouwgevoelens, verlatenheid en op het gemis aan ouderliefde.

Je ontvangt tijdens het beluisteren van deze transmissie je tweelingstraal bewustzijn, volledige mannelijk vrouwelijke eenheid en het potentieel van al je lichtlichamen. 

Effecten:

  • Je staat minder in de weggeefstand.

  • Je doorziet je rolgedrag en je behoeften.

  • Je bent evenwichtiger. Je scheppingskracht en intuïtie zijn meer in balans.

  • Je leeft meer vanuit je essentie, basisvertrouwen en zielebedoeling.

  • Je bent minder vatbaar voor andermans projecties.

  • Tekort denken neemt af. Alles gaat je meer voor de wind!

  • Zelfliefde neemt toe. Je trekt andere relaties en vriendschappen aan.

  • Onderrug, nek, schouderklachten kunnen afnemen. Je lichaam stroomt beter door en je algehele gezondheid verbetert.

Channeling gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 62 minuten

Feedback van een luisteraar:

"Ik doe nu meer dan een jaar mee aan de online channelings en ik vond deze de meest krachtige die ik tot dusver heb meegemaakt. Ik voelde dat er op meerdere (diepe) lagen geschoond en gehealed werd. Wat ik heel bijzonder vond en deze keer ook heel bewust heb meegemaakt is dat de 'bovenwereld' mijn hersens  en denken (mind) tijdelijk op een laag pitje zette zodat de helende energie zijn werk kon doen. Wat ik ook duidelijk merk is dat de healing doorwerkt binnen de zielegroep en dat het dus niet alleen voor mij bestemd was. Ik voel de dankbaarheid van de 'andere' zielen. Een dag na de channeling voel ik me blij en licht, alsof er een last van mijn schouders is weggenomen"

- Jordy

De dagen na de transmissie heb ik gemerkt dat ik veel vrolijker was en dat ben ik nu nog steeds. Ik ben meer toegeeflijker (niet zo koppig) en niet zo gejaagd als anders. Ik heb het gevoel dat ik meer autoriteit uitstraal zonder autoritair te zijn. Mijn omgeving is het ook opgevallen dat ik vrolijker ben en meer uitstraling heb. Dat klopt want ik durf dingen nu los te laten (kost wel moeite in sommige gevallen) en daardoor leef ik veel relaxter en dus veel gemakkelijker. Ik heb vertrouwen op het pad dat ik ga."

- Johan Huver

Tips als nazorg:

 

Bij elke satsang of channeling is, onder de woorden, een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur.

Disclaimer
Voor het luisteren van de opnames is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Wil jij je feedback delen?
Dit kan anderen bekrachtigen in de eigen ervaring als we het mogen plaatsen. Wil je je ervaring mailen met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org dan alvast geweldig bedankt namens het Elohim team

Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop, event of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Wil je live een channeling van Joke mee maken? Doe dan mee aan de online groepshealingen of volg een workshop.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Open je in je Lemurische oorsprong. Ontspanning voor hoofd, rug en schouders!
prijs   € 17,50