Ervaar de kracht van Eén: contact met de engel op vele niveaus van je zelf


oldman.In deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos komen alle lichtlichamen thuis in de kracht van Eén. Na deze healing van je 12-dimensionale goddelijke engel van het oneindig liefdesbewustzijn is een diepe innerlijke leiding verankert in jezelf. Tijdens de healing nemen energie, licht en warmte voelbaar toe in je cellen door de diepe en hoge uitlijning. In een staat van ontspanning en overgave aan het hier-en-nu ben je steeds meer je grote zelf.Dit krachtige lichtwezen is er altijd, ook al is het in het dagelijks leven vaak iets meer op de achtergrond. De Pillar of Light belichaamt deze eenheid tot diep in de cellen: alle kosmische eigenschappen van je essentie en de heelheid van het mannelijke en vrouwelijke engelendeel in jou. In eenheid met het holistisch kosmisch plan zijn, is één met de natuurwezens, de kristallen, de deva’s van het landschap, het hart van de aarde, de engelen en lichtmeesters, met de sterrenvolkeren en meer!

Healen en schonen karma op 12 zielslagen door de kracht van Eén

  • Loslaten oude man/vrouwthema’s  voelbaar in voor- en achterkant keel-, hart-  en ruggebied

  • Loslaten oude patronen van verleden levens uit nek, schouders, rug, heupen en knieën

  • Oplossen van spanningen van generaties in spieren, nieren, klieren 

Wat neem je mee naar huis

  • Tijdelijke of permanente belichaming hogere lichtlichamen

  • Vanuit het eenheidsbewustzijn ontvang je een stukje van wie je bent in de toekomst in je hart en je handen naar eigen draagkracht voor jouw unieke bijdrage in dit leven: toegenomen licht, versterkt subtiel voelen, helder spreken, helder weten, helende handen en liefdesogen. Je integreert het bewustzijnsveld wat bij jou hoort in diverse lichtlagen (bijvoorbeeld Melchizedek-, Christusbewustzijn)

  • Vertrouwen op intuïtie in het hier-en-nu neemt toe.

Tijdens de transmissie openen zich alle chakra’s boven je kruin en onder je voeten … Al je 12 dimensionale lagen … overvleugeld door het 13e principe van godsrealisatie … van de universele christuskracht. Je hoger licht komt binnen via hoofd en schouders en reist door alle chakra’s van het fysieke lichaam. Zij stroomt door het kundalini kanaal en verspreid daarna voelbaar door je hele lichaam. Zoveel mogelijk karma uit collectief en persoonlijk verleden wordt geschoond.

Achtereenvolgens haal je je mannelijk deel en het vrouwelijk deel vanuit de 11e en 12e  dimensie op. Met het innerlijk heilig huwelijk tussen het vrouwelijk en mannelijk engelendeel, word je een androgyn wezen. Voorwaardelijke partnerliefde transformeert in onvoorwaardelijke liefde voor jezelf èn voor die ander. Relaties worden prettiger in de omgang door toegenomen acceptatie van ieders rol, ontwikkeling en karaktereigenschappen. Duwen en trekken in relaties lost op en je bent minder behoeftig naar de ander. Ieder ontvangt naar eigen draagkracht en goddelijk plan healing op mannelijke en vrouwelijke patronen in alle chakra’s tot diep in de cellen met instemming van zonnevlecht en 2e chakra.Het ‘heden-hart van jouw androgyne engelenwezen’ opent zich: de eenvoud van goedheid, onvoorwaardelijke liefde, eeuwig licht, waarmee je jezelf en je omgeving optilt vanuit je aanwezigheid en helend licht en je vertrouwen op goddelijke leiding in jou toeneemt.

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 36 minuten

Tip: Om de energie verder te verdiepen kun je de Pillar of Light - Sekinah tinctuur gebruikenDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Ervaar de kracht van Eén: contact met de engel op vele niveaus van je zelf
prijs   € 15,00