Ontwaak, open je Hart en verlicht je mind, ook in het dagelijks functioneren - audiopakket 1


verlichting_2.jpegDoor de vele levens die je hebt gehad is het ik-gevoel steeds meer toegenomen. Je leeft daardoor vaak sterker vanuit afgescheidenheid, angst of tekort denken. Nu, in deze tijd,  is het mogelijk in een korte tijd al die ik-gevoelens te onthechten, je kunt ontwaken.

Je ontwaakt in wat 'waar' is, in dat er geen zelf is, alleen maar eenheid. Je groeit voorbij de illusie van afgescheiden denken en kijken. Je bent vrij van conditioneringen zoals je best moeten doen, niet goed genoeg zijn, niet je eigen weg kunnen gaan, etc. Wanneer je ontwaakt ga je leven vanuit het Zijnsgevoel.

Vanuit het zijnsgevoel is er niets mooiers dan bezig te zijn, te handelen en je handen te gebruiken. Met joy, hartgevoel en zonder verwachtingen geef je al je inzet en schoonheid. Je hecht niet aan uitkomsten omdat je leeft in eenheid. Meer kracht ervaar je dan om op te staan en dat te doen wat het meest kloppend is voor jou. 

Voor het onthechten van alle 'ik-jassen' is diepgaande zuivering, healing en inzicht nodig. In dit pakket ontvang je healing om het gevoel van eenheid te versterken en ontvang je inzicht in wat het inhoudt om te leven vanuit je ontwaakte staat. Het bekrachtigt je om daarmee met je handelen en zijsgevoel volledig mee te doen op het speelbord van de aarde.

Normaal betaal je voor dit pakket € 88,50  nu kun je het aanschaffen voor  € 78,50

Het pakket bestaat 5 helende channelings en 1 satsang. De combinatie van healing en inzicht versterkt het proces om negatieve blokkades te doorbreken. In totaal ontvang je meer dan 250 minuten aan healingsenergie, inzichten en verdieping. Zodra je het pakket hebt aangeschaft heb je de mogelijkheid het geheel 30 keer te beluisteren.

Thema's die aan bod komen zijn:

  • Ware Zelf, zelfrealisatie, verlichting mind en hart;
  • Magisch kind + meesterschap activeren;
  • Creëren vanuit je ware zelf;
  • Godrealisatie , Sekinah belichamen, volledige verlichting, Inwijdingsweg.

Wil je graag weten welke opnames in het pakket zitten, hieronder worden ze benoemd met een link:


Wil je graag een extra verdieping? Er is ook een deel 2 Ontwaak, open je Hart en verlicht je mind, ook in het dagelijks functioneren. De pakketten zijn los van elkaar te volgen.

 

Bij elke satsang of channeling is, onder de woorden, een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur.

Disclaimer
Voor het luisteren van de opnames is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Wil jij je feedback delen?
Dit kan anderen bekrachtigen in de eigen ervaring als we het mogen plaatsen. Wil je je ervaring mailen met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org dan alvast geweldig bedankt namens het Elohim team

Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop, event of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Wil je live een channeling van Joke mee maken? Doe dan mee aan de online groepshealingen of volg een workshop.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Ontwaak, open je Hart en verlicht je mind, ook in het dagelijks functioneren - audiopakket 1
prijs   € 78,50