Ontwaak, open je Hart en verlicht je mind, ook in het dagelijks functioneren - audiopakket 1


verlichting_2.jpegDoor de vele levens die je hebt gehad is het ik-gevoel steeds meer toegenomen. Je leeft daardoor vaak sterker vanuit afgescheidenheid, angst of tekort denken. Nu, in deze tijd,  is het mogelijk in een korte tijd al die ik-gevoelens te onthechten, je kunt ontwaken.

Je ontwaakt in wat 'waar' is, in dat er geen zelf is, alleen maar eenheid. Je groeit voorbij de illusie van afgescheiden denken en kijken. Je bent vrij van conditioneringen zoals je best moeten doen, niet goed genoeg zijn, niet je eigen weg kunnen gaan, etc. Wanneer je ontwaakt ga je leven vanuit het Zijnsgevoel.

Vanuit het zijnsgevoel is er niets mooiers dan bezig te zijn, te handelen en je handen te gebruiken. Met joy, hartgevoel en zonder verwachtingen geef je al je inzet en schoonheid. Je hecht niet aan uitkomsten omdat je leeft in eenheid. Meer kracht ervaar je dan om op te staan en dat te doen wat het meest kloppend is voor jou. 

Voor het onthechten van alle 'ik-jassen' is diepgaande zuivering, healing en inzicht nodig. In dit pakket ontvang je healing om het gevoel van eenheid te versterken en ontvang je inzicht in wat het inhoudt om te leven vanuit je ontwaakte staat. Het bekrachtigt je om daarmee met je handelen en zijsgevoel volledig mee te doen op het speelbord van de aarde.

Normaal betaal je voor dit pakket € 88,50  nu kun je het aanschaffen voor  € 78,50

Het pakket bestaat 5 helende channelings en 1 satsang. De combinatie van healing en inzicht versterkt het proces om negatieve blokkades te doorbreken. In totaal ontvang je meer dan 250 minuten aan healingsenergie, inzichten en verdieping. Zodra je het pakket hebt aangeschaft heb je de mogelijkheid het geheel 30 keer te beluisteren.

Thema's die aan bod komen zijn:

  • Ware Zelf, zelfrealisatie, verlichting mind en hart;
  • Magisch kind + meesterschap activeren;
  • Creëren vanuit je ware zelf;
  • Godrealisatie , Sekinah belichamen, volledige verlichting, Inwijdingsweg.

Wil je graag weten welke opnames in het pakket zitten, hieronder worden ze benoemd met een link:

 

Wil je graag een extra verdieping? Er is ook een deel 2 Ontwaak, open je Hart en verlicht je mind, ook in het dagelijks functioneren. De pakketten zijn los van elkaar te volgen.Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Ontwaak, open je Hart en verlicht je mind, ook in het dagelijks functioneren - audiopakket 1
prijs   € 78,50