Leer werken met magie, engelen, natuurwezens en Gaven - audio pakket 1


aarde hart vorm.jpgWanneer je werkt met lichtmeesters, engelen, magie, natuurwezens en Gaven zul je je lichter en ruimer voelen. Je vertoeft in hogere frequenties waarin meer eenheid en een verlangen naar samenwerken is. Het gevoel van willen bijdragen, van betekenis zijn, versterkt hierdoor. Al die licht-werelden willen niets liever dan samenwerken met jou voor een nieuwe wereld van eenheid.

Een samenwerking met deze subtiele werelden vraagt een vertrouwen in je intuitie en eigen subtiele waarneming.  Engelen, meesters, natuurwezens, Merlijn, deva's zijn altijd een onderdeel geweest van je systeem. Als persoon denk je in afgescheidenheid, 'hier ben ik en daar is een engel', maar voorbij de sluiers en illusie is er alleen maar eenheid. De reden dat je andere sferen kunt ervaren is omdat ze ook een onderdeel van jezelf zijn.

In dit audio pakket ontvangt je systeem healing zodat het zich weer durft te openen naar deze Rijken en dimensies. Dat er weer vertrouwen komt en een gevoel van eenheid. Dat het weer normaal voor je persoon wordt dat je tot deze dimensies behoort en daarin samenwerkt waardoor bijvoorbeeld thema's als eenzaamheid ook voorgoed verdwijnen. Je voelt je immers gevuld met al deze sferen en samenwerking.

Normaal betaal je voor dit pakket € 88,50  nu kun je het aanschaffen voor  € 78,50

Het pakket bestaat 5 helende channelings en 2 satsangs. De combinatie van healing en inzicht versterkt het proces om negatieve blokkades te doorbreken. In totaal ontvang je meer dan 205 minuten aan healingsenergie, inzichten en verdieping. Zodra je het pakket hebt aangeschaft heb je de mogelijkheid het geheel 30 keer te beluisteren.

Thema's die aan bod komen zijn:

  • Pillar of Light, Gaven worden geactiveerd zoals genezende gaven, helderzien, heldervoelen;
  • Je systeem wordt meer geopend naar inzicht, gevoeligheid, openheid;
  • Samenwerking met natuurwezens wordt versterkt;
  • Inwijding om te werken met Merlin energie;
  • Bekrachtiging van je Kosmische Mens;
  • Vanuit je ware zelf samenwerken met de Bovenwereld, natuurrijken, engelen, lichtmeesters, sterrenvolkeren;
  • Je Inwijdingspad wordt geactiveerd;
  • Hoe te leven vanuit Goddelijkheid. 

Wil je graag weten welke opnames in het pakket zitten, hieronder worden ze benoemd met een link:

 
Wil je graag een extra verdieping? Er is ook een deel 2 Leer werken met magie, engelen, natuurwezens en Gaven. De pakketten zijn los van elkaar te volgen.


Bij elke satsang of channeling is, onder de woorden, een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur.

Disclaimer
Voor het luisteren van de opnames is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Wil jij je feedback delen?
Dit kan anderen bekrachtigen in de eigen ervaring als we het mogen plaatsen. Wil je je ervaring mailen met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org dan alvast geweldig bedankt namens het Elohim team

Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop, event of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Wil je live een channeling van Joke mee maken? Doe dan mee aan de online groepshealingen of volg een workshop.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Leer werken met magie, engelen, natuurwezens en Gaven - audio pakket 1
prijs   € 78,50