Leer werken met magie, engelen, natuurwezens en Gaven - audio pakket 1


aarde hart vorm.jpgWanneer je werkt met lichtmeesters, engelen, magie, natuurwezens en Gaven zul je je lichter en ruimer voelen. Je vertoeft in hogere frequenties waarin meer eenheid en een verlangen naar samenwerken is. Het gevoel van willen bijdragen, van betekenis zijn, versterkt hierdoor. Al die licht-werelden willen niets liever dan samenwerken met jou voor een nieuwe wereld van eenheid.

Een samenwerking met deze subtiele werelden vraagt een vertrouwen in je intuitie en eigen subtiele waarneming.  Engelen, meesters, natuurwezens, Merlijn, deva's zijn altijd een onderdeel geweest van je systeem. Als persoon denk je in afgescheidenheid, 'hier ben ik en daar is een engel', maar voorbij de sluiers en illusie is er alleen maar eenheid. De reden dat je andere sferen kunt ervaren is omdat ze ook een onderdeel van jezelf zijn.

In dit audio pakket ontvangt je systeem healing zodat het zich weer durft te openen naar deze Rijken en dimensies. Dat er weer vertrouwen komt en een gevoel van eenheid. Dat het weer normaal voor je persoon wordt dat je tot deze dimensies behoort en daarin samenwerkt waardoor bijvoorbeeld thema's als eenzaamheid ook voorgoed verdwijnen. Je voelt je immers gevuld met al deze sferen en samenwerking.

Normaal betaal je voor dit pakket € 88,50  nu kun je het aanschaffen voor  € 78,50

Het pakket bestaat 5 helende channelings en 2 satsangs. De combinatie van healing en inzicht versterkt het proces om negatieve blokkades te doorbreken. In totaal ontvang je meer dan 205 minuten aan healingsenergie, inzichten en verdieping. Zodra je het pakket hebt aangeschaft heb je de mogelijkheid het geheel 30 keer te beluisteren.

Thema's die aan bod komen zijn:

  • Pillar of Light, Gaven worden geactiveerd zoals genezende gaven, helderzien, heldervoelen;
  • Je systeem wordt meer geopend naar inzicht, gevoeligheid, openheid;
  • Samenwerking met natuurwezens wordt versterkt;
  • Inwijding om te werken met Merlin energie;
  • Bekrachtiging van je Kosmische Mens;
  • Vanuit je ware zelf samenwerken met de Bovenwereld, natuurrijken, engelen, lichtmeesters, sterrenvolkeren;
  • Je Inwijdingspad wordt geactiveerd;
  • Hoe te leven vanuit Goddelijkheid. 

Wil je graag weten welke opnames in het pakket zitten, hieronder worden ze benoemd met een link:

 
Wil je graag een extra verdieping? Er is ook een deel 2 Leer werken met magie, engelen, natuurwezens en Gaven. De pakketten zijn los van elkaar te volgen.
Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Leer werken met magie, engelen, natuurwezens en Gaven - audio pakket 1
prijs   € 78,50