Maak je gevoeligheid en sensitiviteit tot je kracht - audio pakket 2


kristallijne zelf 2.jpgDit audiopakket is los te volgen van deel 1: Maak je gevoeligheid en sensitiviteit tot je kracht.

Met dit audio pakket kun je, je gevoeligheid nog meer versterken en je vertrouwen hierin ontwikkelen. Voordat al je subtiel gevoelige lichtlichamen zich hier in de aardse stof manifesteren gaat er eerst een weg aan vooraf. Het aanvaarden van alle duale en grofstofelijke situaties is voor je gevoeligheid een intens maar ook mooie ontwikkeling.

Door middel van de helende channelings en inzichten kan deze ontwikkeling gemakkelijker voor je gaan. Je systeem wordt geopend in hogere eenheids-liefdestrilling waardoor er bevestiging voor jouw licht komt en je lichtlichamen gemakkelijker aarding vinden. Je gaat voelen hoe je tot een grotere eenheid behoort.

Je weg kan zich zo soepelder in een sneller tempo verdiepen. Door de hulp en bevestiging die je ontvangt is het ook een minder eenzame weg. Wanneer je alles alleen wilt doen is het veel eenzamer en ook lastiger voor je hoogsensitieve lichtlichamen.

Normaal betaal je voor dit pakket € 85,00  nu kun je het aanschaffen voor  € 75,00

Het pakket bestaat 4 helende channelings en 2 satsangs. De combinatie van healing en inzicht versterkt het proces om negatieve blokkades te doorbreken. In totaal ontvang je meer dan 280 minuten aan healingsenergie, inzichten en verdieping. Zodra je het pakket hebt aangeschaft heb je de mogelijkheid het geheel 30 keer te beluisteren.

Thema's die aan bod komen zijn:

  • Verbinding met je kristallijnen Zelf;
  • Onschuld, openheid versterken;
  • Puurheid, zuiverheid, integriteit bekrachtigen;
  • Inzicht in hoe subtiel voelen je kracht is;
  • Healing aan onzekerheid, twijfels, niet gezien zijn;
  • Aarden van kristallijnen lichtlichamen;
  • Acceptatie in je kwetsbaar mogen voelen;
  • Trouw zijn aan jezelf.

Wil je graag weten welke opnames in het pakket zitten, hieronder worden ze benoemd met een link:

 


 

Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Maak je gevoeligheid en sensitiviteit tot je kracht - audio pakket 2
prijs   € 75,00