Maak je gevoeligheid en sensitiviteit tot je kracht - audio pakket 1


hooggevoeligheid_1.pngJe subtiele gevoeligheid en sensitiviteit is een geweldige kracht. Dat je zo diep kunt voelen en alles kunt ervaren is een prachtige schoonheid. Wanneer van jongs af aan deze gevoeligheid niet is erkend of bevestigd kan het eerst een valkuil zijn. Alles komt zo maar binnen, je kunt je overdonderd voelen of er onzeker door worden.

Om van je gevoeligheid een kracht te maken is er eerst healing, bevestiging en inzicht nodig. Dat wat je in je opvoeding niet hebt geleerd van je ouders ga je nu jezelf leren. Je leert hoe je in vertrouwen ermee in verbinding kunt zijn en je gaat woorden vinden voor wat je voelt. Door er woorden aan te geven wordt het een prachtige kwaliteit.

Het audio pakket geeft healing aan de gevoelens van niet erkend en gezien zijn. Vertrouwen in je gevoeligheid neemt hierdoor toe. Tevens ontvang je inzichten hoe je in de duale grofstoffelijke wereld toch kunt leven met je gevoeligheid. Wil jij een doorbraak en jouw gevoeligheid nog meer tot kracht belichamen, dan kan dit audio pakket jou ondersteunen.

Normaal betaal je voor dit pakket € 92,50,  nu kun je het aanschaffen voor  € 82,50

Het pakket bestaat 4 helende channelings en 2 satsangs. De combinatie van healing en inzicht versterkt het proces om negatieve blokkades te doorbreken. In totaal ontvang je meer dan 280 minuten aan healingsenergie, inzichten en verdieping. Zodra je het pakket hebt aangeschaft heb je de mogelijkheid het geheel 30 keer te beluisteren.

Thema's die aan bod komen zijn:

  • Verbinding met je kristallijnen Zelf;
  • Onschuld, openheid versterken;
  • Puurheid, zuiverheid, integriteit bekrachtigen;
  • Inzicht in hoe subtiel voelen je kracht is;
  • Healing aan onzekerheid, twijfels, niet gezien zijn;
  • Aarden van kristallijnen lichtlichamen
  • Acceptatie van jezelf kwetsbaar mogen voelen.

Wil je graag weten welke opnames in het pakket zitten, hieronder worden ze benoemd met een link:


Wil je graag een extra verdieping?
Er is ook een deel 2 maak je gevoeligheid en sensitiviteit tot je kracht.
De pakketten zijn los van elkaar te volgen.

Bij elke satsang of channeling is, onder de woorden, een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur.

Disclaimer
Voor het luisteren van de opnames is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Wil jij je feedback delen?
Dit kan anderen bekrachtigen in de eigen ervaring als we het mogen plaatsen. Wil je je ervaring mailen met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org dan alvast geweldig bedankt namens het Elohim team

Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop, event of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Wil je live een channeling van Joke mee maken? Doe dan mee aan de online groepshealingen of volg een workshop.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Maak je gevoeligheid en sensitiviteit tot je kracht - audio pakket 1
prijs   € 82,50