Maak je gevoeligheid en sensitiviteit tot je kracht - audio pakket 1


hooggevoeligheid_1.pngJe subtiele gevoeligheid en sensitiviteit is een geweldige kracht. Dat je zo diep kunt voelen en alles kunt ervaren is een prachtige schoonheid. Wanneer van jongs af aan deze gevoeligheid niet is erkend of bevestigd kan het eerst een valkuil zijn. Alles komt zo maar binnen, je kunt je overdonderd voelen of er onzeker door worden.

Om van je gevoeligheid een kracht te maken is er eerst healing, bevestiging en inzicht nodig. Dat wat je in je opvoeding niet hebt geleerd van je ouders ga je nu jezelf leren. Je leert hoe je in vertrouwen ermee in verbinding kunt zijn en je gaat woorden vinden voor wat je voelt. Door er woorden aan te geven wordt het een prachtige kwaliteit.

Het audio pakket geeft healing aan de gevoelens van niet erkend en gezien zijn. Vertrouwen in je gevoeligheid neemt hierdoor toe. Tevens ontvang je inzichten hoe je in de duale grofstoffelijke wereld toch kunt leven met je gevoeligheid. Wil jij een doorbraak en jouw gevoeligheid nog meer tot kracht belichamen, dan kan dit audio pakket jou ondersteunen.

Normaal betaal je voor dit pakket € 92,50,  nu kun je het aanschaffen voor  € 82,50

Het pakket bestaat 4 helende channelings en 2 satsangs. De combinatie van healing en inzicht versterkt het proces om negatieve blokkades te doorbreken. In totaal ontvang je meer dan 280 minuten aan healingsenergie, inzichten en verdieping. Zodra je het pakket hebt aangeschaft heb je de mogelijkheid het geheel 30 keer te beluisteren.

Thema's die aan bod komen zijn:

  • Verbinding met je kristallijnen Zelf;
  • Onschuld, openheid versterken;
  • Puurheid, zuiverheid, integriteit bekrachtigen;
  • Inzicht in hoe subtiel voelen je kracht is;
  • Healing aan onzekerheid, twijfels, niet gezien zijn;
  • Aarden van kristallijnen lichtlichamen
  • Acceptatie van jezelf kwetsbaar mogen voelen.

Wil je graag weten welke opnames in het pakket zitten, hieronder worden ze benoemd met een link:


Wil je graag een extra verdieping?
Er is ook een deel 2 Maak je gevoeligheid en sensitiviteit tot je kracht.
De pakketten zijn los van elkaar te volgen.



Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Maak je gevoeligheid en sensitiviteit tot je kracht - audio pakket 1
prijs   € 82,50