Diepliggende seksuele en relationele patronen - audio healingspakket 2


Zielerelaties em sexulaiteit.jpgDit audio healingspakket is los te volgen van deel 1: Diepliggende seksuele en relationele patronen.

Deel 2 geeft nog meer verdieping, inzicht en heelt diepliggende karmische wonden op het gebied van relaties. Je cellen in je lichaam worden nog meer geopend naar eenheid, liefde en overgave. Het is dan dat je meer veiligheid in jezelf kunt ervaren. Deze veiligheid zal zich ook direct spiegelen in je relaties. Je blijft beter bij jezelf, je aarding versterkt en het uiten van gevoel kan toenemen.

Normaal betaal je voor dit healingspakket € 88,50  nu kun je het aanschaffen voor  € 78,50

Het pakket bestaat uit 4 helende channelings en 2 satsangs. De combinatie van healing en inzicht versterkt het proces om negatieve blokkades te doorbreken. In totaal ontvang je meer dan  280 minuten aan healingsenergie, inzichten en verdieping. Zodra je het pakket hebt aangeschaft heb je de mogelijkheid het geheel 30 keer te beluisteren.

Thema's die aan bod komen zijn:

  • Verbinding met jezelf en de liefde voor jezelf versterken;
  • Mannelijke - vrouwelijke eenheid helen;
  • Healing op seksualiteit en relaties;
  • Healing op hartchakra;
  • Inzicht in onvoorwaardelijke Liefde;
  • Inzicht in relaties, verlangens, behoeften en ware eenheid in jezelf.

Wil je graag weten welke opnames in het pakket zitten, hieronder worden ze benoemd met een link:Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Diepliggende seksuele en relationele patronen - audio healingspakket 2
prijs   € 78,50