Diepliggende seksuele en relationele patronen - audio healingspakket 1


verbinding.jpgBindingsangst? Verlatingsangst?  Relaties aantrekken en weer afstoten? Niet kunnen krijgen, verlangens en hoop houden? Afstandigheid in intimiteit? Voel je je niet gezien of begrepen worden in je innerlijke schoonheid, kwetsbaarheid, kristallijnen zelf en goede bedoelingen? Opent je ware liefde en seksualiteit zich niet volledig? Voel je, je eenzaam zonder een relatie?

Dit audio healingspakket helpt je om meer inzicht en healing te geven in bovenstaande thema's. Door inzicht en verdieping heel je de innerlijke relatie met jezelf. Wanneer je de innerlijke relatie met jezelf heelt dan pas trek je ook gemakkelijker uiterlijke geheelde relaties aan.

Normaal betaal je voor dit audio healingspakket € 87,-  nu kun je het aanschaffen voor  € 77,-

Het pakket bestaat 4 helende channelings en 2 satsangs. De combinatie van healing en inzicht versterkt het proces om negatieve blokkades te doorbreken. In totaal ontvang je meer dan  250 minuten aan healingsenergie, inzichten en verdieping. Zodra je het pakket hebt aangeschaft heb je de mogelijkheid het geheel 30 keer te beluisteren.

Thema's die aan bod komen zijn:

  • Verbinding en liefde voor jezelf versterken;
  • Je tweelingstraal - tweelingziel verbinding, intern en extern;
  • Mannelijke - vrouwelijke eenheid helen;
  • Healing op seksualiteit en relaties;
  • Inzicht in Goddelijke seksualiteit en eenheid;
  • Inzicht in relaties, verslavingen, ingehoudenheid.

Wil je graag weten welke opnames in het pakket zitten, hieronder worden ze benoemd met een link:

Wil je extra verdieping? Er is ook een deel 2 Heel diepliggende seksuele en relationele patronen.
De pakketten zijn los van elkaar te volgen.Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Diepliggende seksuele en relationele patronen - audio healingspakket 1
prijs   € 77,00