Stop je mind en ontdek je zieletaak en passie - audio pakket 2


Dankbaarheid, bewust, afstemming.jpgDit audio pakket is los te volgen van audio pakket 1 stop je mind en ontdek je zieletaak en passie.

Met dit pakket ga je een extra verdieping in. Je ontvangt nog meer zuivering voor je mind en aanwezige controlleurs. Een controlleur (overtuiging) is je oppasser, het zorgt ervoor dat je de dingen blijft doen zoals je ze doet en dat je niet verandert. Het is altijd gebasseerd op angst en een negatieve ervaring.

Overtuigingen ontstaan tijdens je opvoeding, jeugd en vorige levens.  Door overtuigingen sta je niet meer open voor het gevoel van je ziel en de universele stroom. Via healing en inzicht laten overtuigingen los. Dit zal als een verruiming voelen in je geest en lichaam. Je wordt helderder, je denken stil en rustig, je voelt jezelf vanuit je gevoel en krijgt meer energie.

Je zieletaak en passie kunnen ook dan steeds sterker gevoeld worden. Vanuit je gevoel voel je meer ondersteuning, een brede basis waardoor je de dingen met meer gemak doet.

Dit pakket zal je ondersteunen naar nog meer zuivering, healing, inzichten en verdieping in dit proces.

Normaal betaal je voor dit pakket € 87,-  nu kun je het aanschaffen voor maar € 77,-

Het pakket bestaat 4 helende channelings en 2 satsangs. De combinatie van healing en inzicht versterkt het proces om negatieve blokkades te doorbreken. In totaal ontvang je meer dan  280 minuten aan healingsenergie, inzichten en verdieping. Zodra je het pakket hebt aangeschaft heb je de mogelijkheid het geheel 30 keer te beluisteren.

Thema's die aan bod komen zijn:

  • Openen en versterken van hartchakra en intuïtie;
  • Zuivering voor de mind en denk wereld;
  • Healing op onzekere gevoelens;
  • Ontwikkeling van hoofd naar buik verdiepen;
  • Inzicht in hoe te leven vanuit je essentie;
  • Je contact met de Bovenwereld versterken;
  • Je hartchakra openen naar onvoorwaardelijke liefde en overgave;
  • Activatie van verdere spirituele ontwikkeling.

Wil je graag weten welke opnames in het pakket zitten, hieronder worden ze benoemd met een link:

Dit audio pakket geeft je zuivering en inzichten en helpt je groeien naar een rustige mind.

 


 

Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Stop je mind en ontdek je zieletaak en passie - audio pakket 2
prijs   € 77,00