Heel je innerlijk kind, basischakra en onzekerheid - audiopakket 2


rainbow_girl2.jpgDit audio pakket is los te volgen van audio pakket 1: Heel je innerlijk kind, basischakra en onzekerheid.  Het geeft een verdieping op de thema's voor meer vertrouwen, blijheid, zekerheid en basisveiligheid.

Wil jij nieuwe inzichten in hoe je nog meer van jezelf kunt houden? Vanuit onvoorwaardelijke liefde kunt leven? Waarbij je niet meer hecht aan de meningen van familie, vrienden en collega's? Leren hoe je innerlijk diep veilig bij jezelf kunt zijn? Hierdoor vanuit je buikgevoel en innerlijk kind een verbinding met anderen aangaat? Vertrouwen, zekerheid en veiligheid in jezelf te ervaren en belichamen? Dat kan dit pakket jou helpen naar een verdieping.

Normaal betaal je voor dit pakket € 87,00 ; nu kun je het aanschaffen voor € 75,25

Het pakket bestaat 4 helende channelings en 2 satsangs. De combinatie van healing en inzicht versterkt het proces om negatieve blokkades te doorbreken. In totaal ontvang je meer dan 230 minuten aan healingsenergie, inzichten en verdieping. Zodra je het pakket hebt aangeschaft heb je de mogelijkheid het geheel 30 keer te beluisteren.

Thema's die aan bod komen zijn:

  • Innerlijk kind helen en verbinden;

  • Het gevoel van veiligheid vergroten voor de fijngevoelige lagen;

  • Diepere verbinding met het lichaam en kennis omtrent de werking van de organen;

  • Onzekerheid, twijfels doorzien en loslaten;

  • Gezondheid versterken;

  • Levensenergie en hogere frequenties activeren;

  • Prana in cellen, organen, bloed en spieren brengen;

  • Inzichten hoe te leven vanuit het Licht;

  • Volledig potentieel in jezelf ontwikkelen.

Wil je graag weten welke opnames in het pakket zitten, hieronder worden ze benoemd met een link:

 

 


 

Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Heel je innerlijk kind, basischakra en onzekerheid - audiopakket 2
prijs   € 75,25