Heel je innerlijk kind, basischakra, vermoeidheid, hormonen en onzekerheid - audiopakket 1

☆☆☆☆☆
★★★★★Innerlijk kind, ziel, helen.jpeg

Wil je graag meer in contact komen met je subtiel voelend innerlijk meisje of jongetje of met je raakbaarheid en kwetsbaarheid? Wil juist meer je zekerheid, basisveiligheid, blijheid en vertrouwen in jezelf ervaren? Leren hoe je je eigen grenzen kunt zetten, jezelf gemakkelijker kunt uiten of  beperkende en twijfelachtige gevoelens loslaten? Wil je niet langer negatief over jezelf denken? Wil je je minder moe voelen of zijn je hormonen uit balans? Wanneer je voelt dat je hier een doorbraak in wilt maken dan kan dit audio pakket met channeling van Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld je hierbij geweldig ondersteunen!

Normaal betaal je voor dit audiopakket uit workshops € 87,-  nu kun je het aanschaffen voor  € 77,-

Het pakket bestaat 4 helende channelings en 2 satsangs. De combinatie van multidimensionale Master Healing, satsang en inzichten versterkt het proces om negatieve blokkades te doorbreken.
In totaal ontvang je meer dan 250 minuten aan healingsenergie, inzichten en verdieping.
Zodra je het pakket hebt aangeschaft heb je de mogelijkheid het geheel 30 keer te beluisteren.

Thema's die aan bod komen zijn:

  • Innerlijk kind helen en verbinden;

  • Diepgaande healing voor het basischakra;

  • Scheppende krachten activeren, zonnevlecht versterken, zichtbaar durven worden;

  • Onzekerheid en twijfels doorzien en loslaten;

  • Gezondheid en diepere aarding met het lichaam versterken;

  • Levensenergie en hogere frequenties activeren;

  • Prana in cellen, organen, bloed en spieren brengen;

  • Inzichten hoe te leven vanuit het Licht;

  • Volledig potentieel in jezelf ontwikkelen.

Wil je graag weten welke opnames in het pakket zitten, hieronder worden ze benoemd met een link:

Wil je graag een extra verdieping?

Er is ook een deel 2 audio pakket voor het innerlijk kind en basischakra. De pakketten zijn los van elkaar te volgen.Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing
De helende 13 dimensionale live opgenomen audio opnames zijn niet in een studio opgenomen. Daardoor zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep! Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Hoe verder
Wil je meer healing van Joke en de Bovenwereld op al je lagen ontvangen denk dan aan de Healer-Coach opleiding met Joke ElZiam Nootebos.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Heel je innerlijk kind, basischakra, vermoeidheid, hormonen en onzekerheid - audiopakket 1
prijs   € 77,00
 
☆☆☆☆☆
★★★★★