Trollen: "Multidimensionale healing en transmissie"


 trol 2.jpg

In deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos lossen schaduwkanten op.

Trollen houden, ze zijn er letterlijk dol op,  van jouw persoonlijke schaduw-eigenschappen. Ze plukken dat letterlijk uit jouw systeem waardoor je veel makkelijker uit je hoofd kunt komen. Ze helpen o.a. bij het schonen van DNA & karmische aspecten.

Lees meer bij trollentinctuur

 

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 7.59 minuten Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Feedback
Net eigenlijk pas je / youyube elohim center tv sessie ontdekt. 2 x de trollen sessie gehoord net. Wat een genoegen om met de trollen mn dieptes aan te gaan.
lijfelijk voelde ik de eerste keer vanuit mn buik zachte golvingen tegen mn keel licht verdriet tegen mn hoogte aan. mmmm
roerend. Ik weet heel goed hoe alles gehoord wenst te worden. Dit is een hele concrete en welkome manier voor mij om dieper te gaan.
Dank en voor alle frequenties mijn dankbaarheid. En ik eer de trollen weer meer dan hiervoor:)

Liefs
Sarah

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Trollen: "Multidimensionale healing en transmissie"
prijs   gratis