Tweede chakra “Stress, twijfels en verdriet lossen op in je staat van Zijn en 2de chakra”


tweede chakra 2.jpg

Heb je last van stress? Twijfel je aan jezelf, geloof je onmogelijkheden i.p.v. mogelijkheden, zie je beren op de weg of geloof je nog te vaak in te korten van aandacht, liefde en respect of te korten op geld gebied? Heb je last van verdriet en angsten? Dan is deze opname iets voor jou!

In deze audio opname, van een live  helende channeling uit de helende tuin van het 2de chakra, wordt je identificatie met stress en twijfels losgemaakt. Je distantieert je van alle meningen, twijfels en het verdriet van je persoonlijkheid. Hierdoor zul je in je stilte centrum kunnen blijven, ongeacht de situatie.

Er wordt ook verbinding gemaakt met je oudere levens, en je kunt goed voelen hoe zwaar je ooit hebt geleefd! Zo leer je ook te kijken hoe goed je ontwikkeling gaat en niet alleen te kijken naar wat er nog "af" is in jezelf. Je krijgt meer zelfvertrouwen en je 2de chakra (je relatiechakra) zal optimaal gaan functioneren. In deze channeling wordt de trouw aan jezelf gesterkt. Je hoeft minder aan andere mensen te hangen en je kunt makkelijker opstaan in jezelf.

Het gevoel dat je niet aan je trekken komt, dat relaties niet lukken en het behoeftig zoeken naar een ideale relatie of seksuele partner laten voelbaar los. In deze channeling en healing verandert het zoeken buiten jezelf in een staat van ontspanning. Je wordt niet meer geregeerd door je verlangens. Je kunt vanuit vrijheid en autonomie nieuwe verbindingen aangaan, zonder dat er behoefte of gemis is.

In de tijd na deze channeling zul je steeds lichter en zorgelozer gaan leven. Je kunt gemakkelijker voor jezelf opkomen zonder dat je de ander hoeft te veranderen. Je zult merken dat je minder last hebt van mensen die nog moeite hebben met oude teleurstelling en eenzaamheid. Een vrije meester zul je worden en je zal automatisch bijdragen aan de nieuwe evolutie!

Channeling, healing gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 53 minuten

Gerelateerde producten:

Ervaring luisteraar: "Het was een hele fijne transmissie om te  ervaren. Wat ik vooral voelde is een enorme opluchting, wat heel groots voelt. Iets waar ik heel lang naar op zoek was. Ik kan nu eindelijk verder :-)"

- Mirjam

 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Tweede chakra “Stress, twijfels en verdriet lossen op in je staat van Zijn en 2de chakra”
prijs   € 15,00