Channeling, healing “Uitlijning met je galactische oorsprong en onvoorwaardelijke Liefde”


Tweelingstraal.jpg

Voel je je niet thuis in je lichaam?
Voel je je ongewenst en niet welkom in groepen?

Durf je nog niet op te komen voor wat jij wil? Voel je je nooit ‘goed' genoeg?

Sta je in de weggeefsstand van seks of heb je totaal geen behoefte aan seks?

Kamp je met opgekropt verdriet, schaamte of teleurstelling?

Tijdens deze ontroerende healing voel je tot in je cel-DNA, wat ‘volledig welkom thuis’ betekent. Deze audio-opname van een live transmissie/healing brengt je naar het hart van moeder Aarde en lijnt je uit met je hoogste oorsprong. Alle meridianen sluiten zich aan op al de sterren waar je vandaan komt. Je goddelijke hart en de vrede die daarbij hoort wordt bekrachtigt in je aarding.

In deze audio opname, van een live transmissie/healing lijnt jouw chakrasysteem volledig uit tot in het hart van Moeder Aarde. De energie van onvoorwaardelijke liefde en veiligheid voel je via de voetzolen omhoog langs de wervelkolom tot aan de hersenstam onder aan de schedel. Je etherisch, emotioneel en fysiek lichaam schoont zich. Je kruinchakra opent zich en lijnt voelbaar uit met je galactische oorsprong.

In de komende tijd na deze healing bekijk je de wereld zonniger. Je zelfwaardering neemt toe en daardoor kom je beter voor jezelf op. Je voelt je helder in wie je bent en wat je nodig hebt. Een sterkere basis in je 1e en 2e chakra blijft.

Verdriet, spanning en verraad in je keelchakra, ogen en kaken lost op. Het gevoel dat je overal welkom en thuis bent installeert zich in je lichaam. Destructieve overtuigingen transformeren op diepe (on)bewuste pijnlagen in je 1e en 2e chakra.

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 24 minutenDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Channeling, healing “Uitlijning met je galactische oorsprong en onvoorwaardelijke Liefde”
prijs   € 11,00