12-strengige DNA activatie, je plek innemen, authenticiteit en innerlijke kracht leven


vrijheid.jpg

In deze audio-opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos ontvang je grote healing op je DNA, basischakra, hartchakra en onveiligheid. Je innerlijk engelenwezen wordt zichtbaarder in je gedrag. Je zult makkelijker je plek in kunnen nemen. Het gevoel dat je niets waard bent of dat anderen je niet zien laat verder los uit je systeem. Net als terugkerende onzekerheid over jezelf of je levensrichting.

Karmische banden met anderen, ook uit eerdere levens, worden weggehaald bij je hart en schouder gebied. Een last die voelbaar van je schouders afvalt als je alle opgenomen verplichtingen en energie van anderen loslaat. Dit verlicht ook je schouder- en ruggebied.

Deze helende audio opname helpt je vanuit vrijheid te gaan en staan waar dat het beste is voor jou en je ziel. Je bent minder gebonden aan wat anderen van je vinden of aan je onzekerheid. Je doorziet waar je nog bevestiging haalt uit aardig zijn, slim zijn of het goed doen. Je kunt authentiekere keuzes maken.

Tijdens deze helende channeling vindt er een grote healing plaats op je 12 strengig DNA. De Goddelijke mannelijkheid en Goddelijke vrouwelijkheid worden in je cellen gebracht. Dit is een geweldig geschenk waardoor je zieledelen en multidimensionale zelf makkelijker mee doen in je dagelijks leven.

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 44 minuten


 

Ervaringen van deelnemers

"Ik ben er nog stil van.. een grote, diepe impact, zo intens en in zuivere volheid te voelen.
Zo diep verankerd in en met alle lagen van Zijn, zat ik zwaar op de stoel..
Volledig mijn IK oriëntatie kwijt, niet meer te voelen/op te merken, maar in eindeloze/grenzeloze staat verkeren. Die intense volheid ervan voelend, zó compleet..zó in mijn Christushart voelend, toen Sananda zijn hand op mijn Kosmisch hart legde. Intens samen één in Wezen... wat ik enkele dagen eerder, ook al zo gevoeld had, nu werd het door jouw woorden bevestigd Joke. Een intense ontroering dit te (h)erkennen. De Meester/Engel in mij, die ik ben, stond hand in hand met mijn Magisch kind, in alle zuiverheid die ze is. Klaar in alle glorie, om nu te mogen creëren nu vanuit liefde en speelsheid..en waar zij nu van genieten mag. Samen staan ze krachtig en zien wat is..  om vanuit Wij Zijn, te mogen gaan, te spelen, te doen wat nodig acht, om Liefde te Zijn.
Dank je Joke, voor deze bijzondere, diepe overdracht."

Hartelijk groet, Andrisa

 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   12-strengige DNA activatie, je plek innemen, authenticiteit en innerlijke kracht leven
prijs   € 15,00