Trollenbos “Veiligheid voor je gevoeligheid, onzekerheid, angst, niet uiten, spierpijn”


hoger bewustzijn.jpgIn deze helende live channeling vanuit het Trollenbos op de Elohim Krachtplaats helpen de Lemurische engelen, het wereldwijde netwerk van de Trollen en de sterrenvolkeren je om je contact met hogere dimensies te aarden. Thuis zul je gemakkelijker boodschappen ontvangen en deze op een praktische manier kunnen vertalen. Ze helpen je om je karmisch verleden met je zielengroep op te lossen. Je voelt je kaken, spieren en skelet geschoond worden. Oude patronen van zwoegen en ‘je kaken op elkaar houden’ laten los. De trollen en Lemurische engelen helpen je ook om je angst om buiten de boot te vallen of niet bij de groep te horen op te lossen. Ingehouden boosheid en oordeel laten los.

In deze live channeling wordt je hartchakra voelbaar geschoond van beschermende harnassen. Relaties keren terug naar de eenheid en eenvoud van een geopend Eenheidshart. Pleasen en sociaal aangepast gedrag lossen op.

Tijdens deze channeling wordt er een Lemurisch koraal op etherische wijze geïnstalleerd in je buik
Dit helpt je om meer liefde en veiligheid voor jezelf en je subtiele gevoeligheid te ervaren. Wanneer je soms langer de tijd nodig hebt om dingen te laten bezinken voordat je actie onderneemt, zul je dit gemakkelijker toestaan.

De Boeddha natuur die tijdens deze helende channeling rust en vrede brengt in je buik kan permanent blijven. Hierdoor kunnen je sterrenlijnen aarden, dit maakt dat je van nature hogere kennis en gaven zult gaan toepassen in je leven.

troll b 97DSC01194.JPGAan het einde van deze transmissie word je tot diep in het kernkristal van Moeder Aarde uitgelijnd. Je ontvangt een permanente verbinding met de trollen, elfen en andere natuurwezens. Deze verbinding is wereldwijd, een prachtig geschenk dat je zal helpen natuurwezens en spirits nog dieper te ervaren!

Channeling, healing gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 48 minuten

 


 

Super ervaringen van onze deelnemers:

We hebben na afloop van deze channeling geweldige ervaringen mogen ontvangen!
Zo hoorden we van iemand dat het voelde alsof er een strakke band om zijn knie was verdwenen.

Ook hebben we deze mooie feedback ontvangen:

"Ik ervoer een oervertrouwen dat ik volgens mij nog nooit echt ervaren heb in mijn leven.
Een hoogtepunt tijdens de channeling was voor mij dat er ontzettend veel vermoeidheid van me af viel, een vermoeidheid waarmee ik al een kleine 20 jaar rondliep, dus dit voelt héél erg bijzonder"

- E

 

 


 

Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Trollenbos “Veiligheid voor je gevoeligheid, onzekerheid, angst, niet uiten, spierpijn”
prijs   € 15,00