Nieuwetijdscodes, Wesak en je Boeddha Hart activeren rust en volheid van het leven in je!


Boeddha, verlichting, ware zelf.jpgIn deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos ga je bruisen van lichte, vitale energie! Je zult deelnemen aan het leven in plaats van alleen een waarnemer te zijn of onzeker te blijven. Vurige drakenkrachten installeren zich in je buik en lendenen tijdens deze helende channeling. Na afloop van deze channeling zal je onveiligheid nog verder gaan oplossen. Je zult jezelf gemakkelijker open kunnen stellen voor Liefde.       

Oude aarde energie, van ellende en negativiteit, uit dit en verleden levens, verlaat voelbaar je cellen. (Collectieve) herhalingslussen van verlatenheid en verraad, ook op relatiegebied, laten los. Je ego-ik jas lost verder op. Er komt een diepe, stille vrede voor in de plaats. Voortaan zul je rusten in deze vrede zonder dat je de intensiteit, liefde en dynamiek van het leven uit de weg gaat.

In deze channeling raakt de Boeddha je aan. Je voelt zijn aanwezigheid tot diep in je hart doordringen, dit maakt de openheid van jouw eigen Boeddha hart wakker. Er is een mogelijkheid na deze transmissie dat je identificatie permanent verschuift van je ego-ik naar je eeuwige ziel. Zo krachtig voelt dit. Je zult voelen en ervaren dat je verlichte hart je voortaan vanuit Liefde door het donker heen helpt!

Duur: 67 minuten

Channeling, healing gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Klik hier voor een gratis, kort fragment uit deze channeling

Tip: Bestel een Wesak kristal, deze kristallen openen een netwerk van Pure Liefde, op Aarde, in huis en in jezelf

 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Nieuwetijdscodes, Wesak en je Boeddha Hart activeren rust en volheid van het leven in je!
prijs   € 17,50