Verlichte seksualiteit “Afhankelijkheid en geslotenheid in relaties lost op. Geheelde seksualiteit en relaties”


vlammend hart.jpgIn deze opname van een helende live channeling met Joke ElZiam Nootebos uit de helende tuin “Verlichte seksualiteit en co-creatie-kracht” worden gigantische krachten in je lichaam geankerd. Je relatie karma en oude afspraken met je zielegroep worden gezuiverd. Je ervaart de helende energie van een krachtig medicijnwiel met 13 dimensionaal opgeladen bergkristallen dat werd gelegd voor jou en de wereldziel betreffende relaties en seksualiteit. Ook de grote Divine Krachten uit de Windrichtingen doen daar voelbaar aan mee. Na het schonen van je seksuele organen en hart en het voelbaar loslaten van veel pijn, blokkades en karma op het gebied van relaties en seksualiteit zul je voelen hoe groot en mooi je bent in je sekse en als God-Godin! Zonder je persoonlijke en collectieve (karmische) geschiedenis, zonder het geloof in je remmingen en blokkades, worden geheelde relaties en seksualiteit mogelijk! Je hele uitstraling en gevoel verandert door deze transmissie met de enorme healing.

Je zult duidelijker zijn in je relatie(s) en niet meer het gevoel hebben dat je van de ander afhankelijk bent of niet op al je lagen open(lijk) kunt zijn. Je hart, diepere zielelagen en seksuele organen zullen minder gescheiden van elkaar functioneren. Als open en volledig seksueel wezen ga jij na de transmissie je relaties aan!

Om van te voren voor te bereiden, kun je het beste een Ware Zelf kristal aanschaffen. Vooraf kun je hiermee mediteren om in de energie van je 13-dimensionale Ware Zelf te komen.

Tijdens de channeling kun je met je intentie je kristal aansluiten op de helende energie van 13-dimensionale medicijnwiel. 

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 50 minuten

Bij elke satsang of channeling is, onder de woorden, een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur.

Disclaimer
Voor het luisteren van de opnames is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Wil jij je feedback delen?
Dit kan anderen bekrachtigen in de eigen ervaring als we het mogen plaatsen. Wil je je ervaring mailen met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org dan alvast geweldig bedankt namens het Elohim team

Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop, event of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Wil je live een channeling van Joke mee maken? Doe dan mee aan de online groepshealingen of volg een workshop.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Verlichte seksualiteit “Afhankelijkheid en geslotenheid in relaties lost op. Geheelde seksualiteit en relaties”
prijs   € 15,00