Verlichte seksualiteit “Afhankelijkheid en geslotenheid in relaties en seks lost op”


vlammend hart.jpgIn deze opname van een helende live channeling met Joke ElZiam Nootebos uit de helende tuin “Verlichte seksualiteit en co-creatie-kracht” worden gigantische krachten in je lichaam geankerd. Je relatie karma en oude afspraken met je zielegroep worden gezuiverd. Je ervaart de helende energie van een krachtig medicijnwiel met 13 dimensionaal opgeladen bergkristallen dat werd gelegd voor jou en de wereldziel betreffende relaties en seksualiteit. Ook de grote Divine Krachten uit de Windrichtingen doen daar voelbaar aan mee. Na het schonen van je seksuele organen en hart en het voelbaar loslaten van veel pijn, blokkades en karma op het gebied van relaties en seksualiteit zul je voelen hoe groot en mooi je bent in je sekse en als God-Godin! Zonder je persoonlijke en collectieve (karmische) geschiedenis, zonder het geloof in je remmingen en blokkades, worden geheelde relaties en seksualiteit mogelijk! Je hele uitstraling en gevoel verandert door deze transmissie met de enorme healing.

Je zult duidelijker zijn in je relatie(s) en niet meer het gevoel hebben dat je van de ander afhankelijk bent of niet op al je lagen open(lijk) kunt zijn. Je hart, diepere zielelagen en seksuele organen zullen minder gescheiden van elkaar functioneren. Als open en volledig seksueel wezen ga jij na de transmissie je relaties aan!

Om van te voren voor te bereiden, kun je het beste een Bergkristal Ware Zelf Wesak kristal aanschaffen. Vooraf kun je hiermee mediteren om in de energie van je 13-dimensionale Ware Zelf te komen.

Tijdens de channeling kun je met je intentie je kristal aansluiten op de helende energie van 13-dimensionale medicijnwiel. 

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 50 minutenDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Verlichte seksualiteit “Afhankelijkheid en geslotenheid in relaties en seks lost op”
prijs   € 15,00