Je Kosmisch Bewustzijn en karmische schoning zorgen voor 40% minder denken


godrealisatie.jpgIn deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos worden je hogere bewustzijn en je Egyptische levens voelbaar geactiveerd en vertaald naar deze tijd. Je krijgt vrede met je gedachten en kunt straks ook je gedachten beheersen. Je vindt minder iets van jezelf en anderen en bent tevreden met alle geuren en kleuren van jezelf en het leven. Tevreden met hoe het leven zich voordoet doordat je de Goddelijke Stroom steeds minder blokkeert door negatieve gedachten en gevoelens. Angst voor tekorten lost op.

Tijdens deze helende channeling met Joke ElZiam Nootebos schonen je karmische banden op relatie en seksueel gebied zodat ze niet langer je ervaringen, houdingen en gedrag kleuren. Ook de grote collectieve incarnatievelden met je zielefamilies worden voelbaar gezuiverd. Je voelt het bewustzijn van je overziel en zielegroep binnenkomen in je lichaam. Hierdoor ontwikkel je ook bepaalde heldere gaven en geneeskrachtige kwaliteiten sneller. Je ziel en verruimde bewustzijn ankeren zich dieper in je hart en buik. Je maakt kennis met je grotere Plan en levensbestemming en ook na deze channeling blijf je dit zien, voelen en vervullen!

Tijdens deze helende transmissie ontvang je een prachtig geschenk! De lichtmeesters en engelen maken je hoofd rustiger. Je denken neemt met 40% af!

Channeling, healing gegeven door Joke Elziam Nootebos

Duur 70 minuten

Ervaringen van onze luisteraars:

"Een prachtige channeling Joke..Te horen dat juist de imperfectie er toe doet, om de perfectie te zien..het mag er allemaal zijn..diepe ontroering van een laatste wee, vanuit het verleden..het is goed zo."

"Ontroering en diepe Vrede voel ik na het deelnemen aan deze channeling.. en de energie op het wegnemen van minder gedachtes,in het laatste gedeelte ,was zo goed te voelen..een oase van rust  En vanuit die rust, zo de Verbondenheid te voelen met de Vrouwelijke spirits."
 
Tip: Om deze energie verder te integreren adviseren wij een Sekhmet-Hathor-Isis-Horus tinctuur

 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Je Kosmisch Bewustzijn en karmische schoning zorgen voor 40% minder denken
prijs   € 17,50