Pan en de evolutie van alle rijken op Aarde


de god pan.jpgIn deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos, vindt er voelbaar een enorme healing door de god Pan plaats. Het evolutieplan van alle Rijken op Aarde en de verschillende rollen van de natuurrijken worden je duidelijk. Ook jouw aandeel daarin.

Let op, deze opname is in verhouding iets duurder dan de andere opnames. Dit komt omdat wij hem zo bijzonder vonden.

Er vindt geweldige healing plaats op je ziel en dat voel je! Je verder geopende ziel wordt voelbaar verbonden met alle planten, natuurwezens en stenenwezens. De natuurgod Pan brengt je lichaam in een hogere trilling waardoor deze verbinding met de natuur ook tot diep in je lichaam kan doordringen.

Ben je benieuwd naar de verandering en omwenteling van deze nieuwe tijd en wil je een diepere verbinding met de natuur en haar wezens? Als je een JA voelt, weet dan dat je meewerkt aan de evolutie van de aarde middels je eigen ontwikkeling!

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 20 minuten

 


Ervaring van een van onze luisteraars:

"Al voordat ik de filmpje opende voelde ik de energie al van Pan. Hele krachtige, heldere, toch ook liefdevolle en daadkrachtige energie. Wat voor mij veel ruimte gaf op mijn hart.
Ik voelde de healingsenergie zakken naar mijn hart, buik en de doorstroming naar mijn voeten en aarding.
Het gaf me meer rust en ik voelde ook mijn cellen trillen met meer energie.
 
Dank hier voor,
Monica"

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Pan en de evolutie van alle rijken op Aarde
prijs   € 11,00