Ervaringen delen na invoelen kruidentinctuur Hondsdraf


hondsdraf.jpgHondsdraf biedt rust en troost. Geblokkeerde energie plekken worden zacht gemaakt en lossen op. Oplossen van angst , stress en verdrongen emoties. Ondersteunt bij het loslaten van angsten en verdriet. Maakt bij langdurig gebruik een uitlijning met je essentie en helpt dit te integreren in je dagelijks bestaan. Fysiek ondersteunt Hondsdraf het oor en helpt bij het stimuleren van de urinewegen, zodat alles weer kan doorstromen. Voor het zenuwstelsel is Hondsdraf rustgevend en ontspannend

Channeling gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 35 minuten

Hondsdraf tinctuur vind je HIERDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Ervaringen delen na invoelen kruidentinctuur Hondsdraf
prijs   gratis