Onzekerheid en onveiligheid van je subtiele gevoeligheid maken plaats voor oervertrouwen


basischakra.jpgIn deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebosontstaat er voelbaar een oerveiligheid en vertrouwen in je basis.

Er wordt oude onveiligheid uit je basischakra gezuiverd, waardoor terugtrek of aanval gedrag geleidelijk aan oplost.

Er ontstaat een basiszekerheid en veiligheid op een diepere laag in je basischakra. Hier zul je na afloop van deze channeling steeds vaker naar terug keren.
Je wordt daardoor steeds ruimer en kunt open blijven, ongeacht de angst of onveiligheid die zich in je afspeelt.

In deze channeling worden ook je sterren- en zieledelen voelbaar in je lichaam geïnstalleerd. Je zult de gaven die deze delen van jezelf met zich mee brengen de komende tijd verder gaan ontwikkelen. Hierdoor ga je helder spreken, duidelijker en liefdevoller handelen en kunnen genezende gaven zich verdiepen.

Daarnaast word je door deze transmissie en healing geopend voor moeder aarde en al haar lagen van bewustzijn. Je wordt één met haar. In de tijd na de channeling kun je nog meer als eenheid met haar samenwerken en samen dienstbaar zijn aan een nieuwe wereld. Je voelt je steeds meer gedragen door een groter geheel. Alleen of op jezelf zijn hoeft niet meer. Het gevoel van afgescheidenheid laat los en je valt samen met de eenheid.

Na deze channeling zul je vaker gaan staan voor wat je subtiel aanvoelt. Het zal steeds gewoner worden voor je om te zeggen wat je voelt achter iemands gedrag of woorden.
Wat er zich (onbewust) in de ander afspeelt zul je steeds vaker aankaarten. Zo wordt je hooggevoeligheid je mooiste gereedschap!

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 44 minuten

Gerelateerde producten:

- Maak je gevoeligheid en sensitiviteit tot je kracht - audio pakket 1

- Elohim Aurabeschermingspakket

Na de channeling is het ook aan te raden een Master healing-reading sessie te boeken voor verdere verdieping en begeleiding.

Ervaring van andere luisteraars:

"Ik had een channeling opname nodig, dat wist ik. Het was de laatste tijd heftig geweest... een heel verhaal en ik voelde dat er innerlijk iets goed mis was... Mijn energie was weg en ik voelde me 'leeg'.

Ik werd geleid naar de channeling Je gewonde Engel krijgt heling; zwaarte, vermoeidheid en terugtrekken lossen op En de tweede audio opname Onzekerheid en Onveiligheid van je subtiele gevoeligheid maken plaats voor Oervertrouwen.
Of het zo moest zijn Joke; ik werd geheeld, opgevuld met zoveel Liefde, nieuwe energie van de sterrenvolken, van andere rijken en in een geheel gebracht met moeder aarde. Ik heb zo moeten huilen. Ik dacht dat ik door de val die ik gemaakt had niet meer zou zijn Wie ik Ben.

Maar alles viel weg en ik voelde een zegen over mij heen komen tijdens de channelings.

Vanmorgen een lied van dankbaarheid mogen zingen, opnieuw in zekerheid en veilig mogen vallen..."
A

"Ik heb net de audio healing beluisterd en deze sloot helemaal aan bij het thema wat al een paar weken bij me speelt. De spanning in mijn rug (rugdekking) kon ik helemaal loslaten en in mijn basis loste bevroren delen op, ik kon door mijn basis heen zakken. De tekst die door Joke gesproken werd vond ik zo mooi. Ik liet me heerlijk in de energie drijven op mijn rug. Op het eind voelde ik de energie door mijn voeten heen trekken tot diep in de aarde. Ik kreeg geen beelden maar de woorden: de dolfijnen magiër.

Het voelt heel goed en brengt meer vertrouwen."

Lieve groetjes van DebbieDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Onzekerheid en onveiligheid van je subtiele gevoeligheid maken plaats voor oervertrouwen
prijs   € 15,00