Edelsteen en Kristal channelings opname pakket 2


Groep kristallen 5.JPGDit opnamepakket bevat drie verschillende live channelings uit een Elohim kristal workshop of edelsteen cursus. Ze helpen je een goede edelsteentherapeut te worden.

Het E-audio pakket is samengesteld om meer contact te krijgen met het edelstenen rijk en bevat unieke 13 dimensionale kristal  healingen en (kosmische) kennis.

 

Het E-audio pakket bestaat uit de volgende opnames:

  1. Amethist en Rozenkwarts laten je hun helende energie ervaren
  2. E-healing met toermalijn edelstenen in diverse dimensies
  3. Leer multidimensionaal kristallen te programmeren voor je eigen huis

De totale duur van dit pakket is 39 minuten.
Doordat je deze audio opnames in een pakket koopt kost het je geen €29,50 maar slechts €22,50!

Er zitten 3 opnames in dit E-pakket. Je hebt in totaal 15 luistermogelijkheden. Je kiest zelf welke opnames je vaker luistert dan andere.


Edelstenen bestellen
Het fysiek vasthouden van de edelstenen bij de 13 dimensionale edelstenen channeling-healing, of het fysiek dragen daarvan, brengt een toegevoegde waarde voor het ankeren van de ervaring en kennis als edelsteentherapeut. Voor meer info en/ of bestellen, klik op de Elohim edelsteen soort.


Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Edelsteen en Kristal channelings opname pakket 2
prijs   € 22,50